**ARENDAL: Stjal bilstereo

16.00:** En politipatrulje kom over en bil med knust rute. Ved nærmere ettersyn så det ut som bilen var blitt ribbet for cd-spiller og stereoanlegg. Bileieren ble underrettet, og vedkommende har anmeldt forholdet.

**SONGDALEN: Innbrudd på rektors kontor

16-00:** I løpet av nattet har noen brutt seg inn på Nodeland skole. Gjerningsmennene har knust et vindu for å komme seg inn, og brøt seg deretter inn på rektors kontor. Politiet vil foreta en åstedsundersøkelse lørdag morgen.

**GRIMSTAD: Frastjålet lommebok

16.25:** En 87 år gammel mann mistet lommeboken sin i nærheten av rutebilstasjonen. Lommeboken inneholdt flere tusen kroner samt bank— og kredittkort. Mannen anmeldte forholdet til politiet, som har registrert saken som et lommetyveri.

**ARENDAL: Pengeskrin stjålet fra restaurant

17.45:** En restaurant i Pollen er blitt frastjålet et pengeskrin inneholdende 7000-8000 kroner. Skrinet ble funnet tomt på restaurantens dametoalett. Politiet vil etterforske saken.

**ARENDAL: Fakket fyllekjører

21.45:** En 49 år gammel kar fra østlandet ble bøtelagt for promillekjøring på sjøen. Mannen hadde en promille på 0,6. Han ble stoppet i en 15 fots jolle i havnebassenget i Pollen.