KRISTIANSAND: Stjal spesiell pc fra Grim skole

13.10 I løpet av helgen har uvedkommende tatt seg inn gjennom et vindu på Grim skole og stjålet med seg en pc.

— Pc-en er litt spesiell. Den er nemlig koblet til det elektriske anlegget på skolen og er med på styre ventilasjon og varme, sier operasjonsleder Toralf Jørgensen ved Agder Politidistrikt.

Politiet etterforsker saken, men har foreløpig ingen mistenkte.

VALLE: Mann startet krattbrann med bål

13.45 En 44 år gammel mann vil bli avhørt av politiet og mulig bøtelagt etter at han mandag ettermiddag tente opp bål i Helle i Valle. Kratt og gress i området ble antent, men mannens uforsiktige omgang med ild laget ikke store skader.

ARENDAL: Stjal drikkevarer fra restaurant

15.00 En restaurant i Nedre Tyholmsvei i Arendal ble mandag utsatt for innbrudd. Tyvene fikk med seg alkoholholdige drikkevarer fra restaurantens lager. Saken etterforskes av politiet i Arendal.

ARENDAL: Rømte med stjålet mobiltelefon

15.40 En kvinne ble mandag oppdaget da hun nasket med seg en mobiltelefon fra Expert-butikken på Stoa i Arendal. Kvinnen løp ut av butikken og rømte i en bil, men betjeningen fikk notert ned bilens registreringsnummer og politiet venter å oppspore kvinnen ganske raskt.

ARENDAL: Ville merke om stjålet båt

**KRISTIANSAND: Krattbrann på Mosby

16.30** Litt gress og kratt brant på Mosby. Politiet betegner brannen som liten.

**KRISTIANSAND: Tre mål svidd av på Sukkestøl

17.30** En skogbrann førte til at rundt tre mål ble svidd av på Sukkestøl i Randesund, melder brannvakta.

**ARENDAL: Kjørte ned markise og stakk

18.30** En bilfører kjørte ned en markise utenfor Bunnpris på Beisland. Han stakk fra stedet, men politiet har fått noen tall og bokstaver fra skiltet på bilen, som kan føre til at de finner synderen.

**KRISTIANSAND: Nesten-brann i tørketrommel på Flekkerøy

18.40** I et hus på Flekkerøy var det varmeutvikling fra baksida av en tørketrommel. Det ble stor røykutvikling, men brannvesenet fikk tatt hånd om nesten-brannen før det ble ild.

**KRISTIANSAND: Fyrte stort bål ved Vaskeriet

20.05** En tipser ringte politiet om et stort bål han hadde sett bak gamle Vaskeriet ved foten av Baneheia. Politiet påla mannen som hadde tent bålet å slukke det, og flammene kom aldri ut av kontroll.

Les også: Brannvakta: - Ikke brenn bål!