**EVJE: Ranet spilleautomater

07.50** Politiet fikk melding om innbrudd i Pernille restaurant på Evje. Tyver tok seg inn i restauranten ved å bryte opp hovedinngangen. To spilleautomater ble så brutt opp og et ukjent pengebeløp er borte. Lensmannen på Evje etterforsker saken.

**VEGÅRDSHEI: To påhengsmotorer stjålet

09.15** I løpet av natten ble to påhengsmotorer fjernet fra en Garasje på Lindtveit i Vegårdshei. En motor av merket Yamaha 7.5 hk og en av merket Evinrude 25 hk. Saken etterforskes.

**GRIMSTAD: Trailer av veien

09.16** Politiet fikk melding om en trailer som kjørte av veien på E18 ved Morholt. Ingen personer ble skadet. Etter undersøkelser fra politi ble sjåføren bøtelagt 3000 kroner for uaktsomhet. Sjåføren kunne kjøre videre etter at en inspektør fra Biltilsynet sjekket kjøretøyet uten å finne noen mangler.

Stygg ulykkesstatistikk for juli

Stakk fra politiet — endte i midtrabatten

**LILLESAND: Pågrepet med mulig stjålet jolle og bil med tyvgods

16.30** Et øyenvitne tipset politiet om at to menn hadde lagt til ved ei brygge i Korsvika med båt tirsdag fomiddag. Øyenvitnet mente båten så mistenkelig ut. Da politiet sjekket båten, en jolle med en 9,9 hesters Yamaha-motor, konkluderte de også med at den så stjålet ut. Senere pågrep politiet de to mennene, som begge er 35 år og fra Fevik. En bil ble også funnet i området med mye mulig tyvgods i, som hvitevarer og pc-er.

**LILLESAND: Stjal plastbåt og motor

18.30** En 14 fots hvit plastbåt med blå kalesje og en 40 hesters Yamaha-motor er meldt stjålet fra Fjelldal i Lillesand.

**ARENDAL: Fikk ikke liv i beruset busspassasjer

18.40** Sjåføren på Nettbuss Sør meldte i fra til politiet på stoppet i Arendal da han ikke fikk liv i en passasjer som virket dopet. Politiet fikk vekket personen, og tatt vedkommende av bussen.

**VENNESLA: 16 år gammel jente bar kniv

19.36** Politiet rykket ut til Vennesla da det ble meldt om krangling og slåssing med ungdom. Tilfeldigvis kom de over en liten kniv som ei 16 år gammel jente bar. Jenta hadde ikke brukt kniven mot noen, men ble tatt for å bære kniv på offentlig sted.

**ARENDAL: Kjørte på brygge med båt og stakk

20.30** En hytteeier ved Tromøysund fikk en båt midt inn i brygga si. Båtføreren stakk av, mens båten ved den ødelagte brygga lå igjen. Politiet sporet registreringsnummeret på båten, og fant ut at eieren bor i Risør. Eieren kan vente seg en bot for skadeverk.