Torsdag 8. juni

Ingen personer kom til skade da hengeren på en tømmerbil veltet i Birkenes torsdag morgen.

Publisert:
  • Irene Svozilik
Denne artikkelen er over 14 år gammel

BIRKENES: Henger ut av veibane

07:50: Politiet mottok en melding om at hengeren på en tømmerbil hadde veltet. Hengeren veltet ut av veibanen. Det kom ingen personer til skade og politiet kan melde om at trafikken nå går som normalt.

**VENNESLA: Innbrudd i bil

09:09:** Det blir meldt inn et innbrudd i en personbil på Moseidstranda, Vennesla. Bilen stod i carport. Det er usikkert hvordan gjerningsmannen har tatt seg inn i bilen. Fra bilen er det blitt stjålet en PC.

**ARENDAL: Wakeboard båt stjålet

09:34:** En wakeboardbåt av type Dayliner blir meldt stjålet. Båten har en innenbordsmotor på 315HK og er rød og hvit. Båten ble stjålet fra Rykenedammen i Arendal.

**MANDAL: Innbrudd i tysk bil

09:39:** Det blir meldt inn innbrudd i en tysk bil på Tregdemarina i Mandal. Fra bilen ble det stjålet en Navicom 4 GPS og et frontdeksel til en bilstereo. Det er blitt knust et vindu for å ta seg inn i bilen.

**KRISTIANSAND: Tre personer pågrepet i forbindelse med narkotika

11:20:** En politipatrulje i Kristiansand sentrum pagriper tre personer, to menn og en kvinne, alle i tredveårene i Børsparken for narkotikabesittelse. Den ene mannen er tidligere etterlyst internt av politiet for ett mindre forhold.

**BJELLAND: Brann i bryggerhus

11:13:** Rydding av et bryggerhus på Bjelland fører til brann i morgentimene på Bjelland. Brannvesenet blir varslet, men bryggerhuset står ikke til å redde og brenner ned til grunnen.

Publisert:
Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.
  1. Politiloggen