BIRKENES: Innbruddsraid på Birkeland i natt

KRISTIANSAND: Politiet jaktet mann på Tveit

ARENDAL: Mopedist kolliderte med bil

**KRISTIANSAND: Fotgjenger påkjørt av promillekjører

12.57** En mann ringte politiet og fortalte at han hadde blitt påkjørt av en bil. Mannen mente bilføreren var beruset. Politiet fant bilføreren, og etter promilletest viste det seg at han hadde promille over det tillatte. Bilføreren, en 64 år gammel mann fra Kristiansand, ble kjørt til legevakt for blodprøve og er anmeldt for kjøreing i påvirket tilstand.

**GRIMSTAD: Oljesøl i Homborsund

12.59** Det ligger et tynt lag med olje på sjøen i Homborsund. Politiet mener det ikke er noe å gjøre med sølet.

KRISTIANSAND: Seilbåt rev 22 000 volts høyspentledning tvert av

**FARSUND: Innbrudd i hus

13.38** Huseiere meldte om at de hadde hatt innbrudd i huset sitt på Bruvika, Øyna. Det er ikke klart hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Fant stjålet moped i brann

14.00** Politiet fikk melding om en moped som stod i brann ved E39 utenfor Falconbridge. Det viste seg å være en moped som var stjålet søndag kveld fra en parkeringsplass bak SlottsQuartalet.

KRISTIANSAND: Skolebussen i full fyr ved Fagerholt

**VENNESLA: Rullestolbruker sperret restaurant-utgangen

14.44** En mannlig rullestolbruker sperret utgangen mens han hylte og skrek på Kina-restauranten i Sentrumsveien. Politiet viste bort mannen fra stedet, men en drøy halvtime var han tilbake igjen. Mannen ble da anmeldt for å ikke ha etterkommet politiets pålegg om å fjerne seg. Årsaken til kranglingen skal være at rullestolbrukeren mente at personalet i restauranten hadde ødelagt noe på rullestolen hans.

**KRISTIANSAND: Stjal mobiltelefon fra bil

16.26** En person ringte politiet og fortalte at en mann i tyveårene hadde tatt seg inn i bilen hans som stod parkert utenfor Kiwi i Tollbodgata og stjålet en mobiltelefon. Bileieren og et øyenvitne hadde fulgt etter tyven, men han hadde klart å stikke av på sykkel.

**SØGNE: Stjal fra bakrommet på Hæla i Taket

18.03** En tyv hadde stjålet veska til en av de ansatte på skobutikken Hæla i Taket. Veska lå på bakrommet. Ingen er mistenkt i saken.

**ÅMLI: Kjørte med promille

18.25** UP hadde promillekontroll på Åmli, og stanset en bil der føreren blåste rødt. Mannen, som er en 47 år gammel frolending, ble tatt med til utvidet prøve på politistasjonen i Arendal mistenkt for promillekjøring.

**ARENDAL: Så båten ble stjålet

18.29** En båteier letet etter båten sin ved Merdø. Da så han to personer som kjørte båten hans på sjøen. Politibåten kjørte ut, og pågrep en mann på 18 år og en gutt på 15 år, begge fra Arendal.

**KRISTIANSAND: Oljesøl i Bertesbukta

18.46** Havnevesen og brannvesen dro ut for å sjekke ut et tips om oljesøl i Bertesbukta på Lund. De fant ikke ut hvor sølet kom fra, men oljelaget var ikke så omfattende at de la ut lense.

**KRISTIANSAND: Tok tyver på fersken i Otra

18.46** En tipser ringte politiet og mente at to uvedkommende personer tok seg inn i flere båter som lå i elva ved Elvegata. Personene bar plastposer ut fra båten. Politiet kom til stedet, og pågrep tre personer. De var da i besittelse av tyvegods, og den ene av dem også fem gram hasj. Mennene på henholdsvis 24, 44 og 35 år (alle fra Kristiansand), ble satt i arresten.