KRISTIANSAND: Mannen ble funnet av forbipasserende i veibanen under broa i gamle Vesterveien like før klokken 04.30 natt til søndag. Ifølge politiet har han falt ned en halvannen meter høy betongkant fra sykkelstien.

— Han har sannsynligvis tippet over kanten mellom sykkelstien og veien. Vi har ingenting som tyder på at noe ulovlig har skjedd, opplyser Oddbjørn Lunde, leder av personavsnittet ved Kristiansand politistasjon, til fvn.no.

Blødning i hodet

Etter det fvn.no kjenner til skal mannen ha pådratt seg en blødning i hodet. Han skal ha vært ved bevissthet da han ble funnet.

36-åringen ble først kjørt med ambulanse til Sørlandet sykehus i Kristiansand. Midt på dagen søndag ble han brakt videre til Ullevål universitetssykehus med helikopter. Fra Ullevål opplyses det at mannens tilstand er alvorlig, men stabil etter at han er operert for hodeskadene han har pådratt seg. Han er under intensiv behandling.

Politiet fikk melding fra en taxisjåfør om at mannen lå i kjørebanen i østgående retning. Hun opplyste at flere personer var samlet på stedet før politiet ankom, og politiet er nå interessert i å komme i kontakt med vitner som kan ha vært i befatning med mannen.

— Vi vet at det har vært en del folk på stedet. Det er viktig at de melder fra til oss, slik at vi kan få kartlagt hva som har skjedd, sier Lunde.

Vil ha svar - Betyr det at dere mistenker noe kriminelt?

— I utgangspunktet har vi ikke noen holdepunkter for å si det, men siden det er såpass alvorlig etterforsker vi for å finne ut av det. Ikke minst for pårørende er det viktig å få svar.

Veien og sykkelstien er adskilt med et gjerde på stedet. Mannen skal ha vært beruset da han falt. Politiet har foreløpig ikke snakket med ham, men håper å få hans versjon senere.

Har du tips i saken? Kontakt politiets operasjonssentral på 38 13 60 00, eller ring etterforskerne på 48 99 87 25 eller 90 52 06 86.