MANDAL: — Jeg er ikke sikker på om jeg vil bruke livet mitt til å være ordfører. I utgangspunktet var jeg verken innstilt på å stå øverst på listen eller være ordførerkandidat. Men siden ingen andre var villig til å stå øverst, sa jeg ja, sier Alf G. Møll.

Møll uttaler at han ikke avviser kategorisk å bli ordfører, men regner med at det vil bli forhandlet mellom flere partier om ordførerklubba, siden det ikke lenger skal være direkte ordførervalg i Mandal. Til tross for at Frp var for direkte valg for ordfører, stemte flertallet i partiet imot i bystyret.

— Jeg regner med at kulturhus og ny bro vil bli de sentrale valgkampsakene i Mandal. Motstanden mot ny bro fra sentrum inn mot kulturhuset, har vært sterk, sier Møll. Han tror det kan bli folkeavstemning om ny bro, men sier Frp ikke vil ta initiativ siden brotilhengerne vant avstemningen i bystyret.

Møll mener Mandal neppe har råd til nytt kulturbygg og peker på at det er en rekke oppgaver som bør komme foran. Foran bystyrets behandling av kulturhus meddelte Frp at partiet samlet var imot, men flertallet stemte likevel for. Møll mener stedsvalget for kulturhuset er feil og vil heller ha det på Esso-tomta eller Piren.