KRISTIANSAND: På nettstedet finn.no ligger ulykkesbåten til Alejandro Fuentes til salgs for nettopp 2,2 millioner kroner, melder Her og Nå.

Det er nøyaktig det samme som Fuentes ga for cabincruiseren bare timer før han kolliderte med to båter og deretter smalt inn i Fiskebrygga i Kristiansand med 14 personer om bord båten.

Denne gangen er altså annonsen seriøs, i motsetning til en annonse på studenttorget.no i sommer, da ukjente personer la ut bildet av et båtvrak til salgs i Idol-Alis navn, " grunnet ukjente problemer med styringsmekanismen" .

Pent brukt Cabincruiseren, som er en 2006 modell, blir i annonsen på finn.no beskrevet "som ny" . " Båten er brukt ca 140 timer. Meget pen" , heter det videre i beskrivelsen av båten. Maks fart på millionbåten, som nå ligger i Randesund, er på 39 knop. Båten kan sees/prøves etter avtale.

Selger av båten bekrefter overfor fvn.no at han selger båten på vegne av Alejandro Fuentes, men ønsker ikke å kommentere annonsen ytterligere.

Se annonsen og bildene her (fvn.no er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne lenker).

— Det var en stor feil å kjøpe den båten. Det var galskap, sa Alejandro Fuentes til VG kort tid etter båtulykken.

Jomfruturen endte opp med å koste Fuentes 300.000 kroner i forelegg og erstatning til de involverte. Fuentes måtte også avlyse sin planlagte promorunde i forbindelse med sin nye singel etter båtulykken.