KRISTIANSAND: Stjal fra Torkelsmyra skole I løpet av natten har tyver brutt opp en bakdør og tatt seg inn på skolen. En stasjonær pc og en flatskjerm er borte.

KRISTIANSAND: Stjal tilhenger

Fra tirsdag til onsdag har en tilhenger med kjennemerke PS 4958 blitt stjålet fra Kartheia.

SONGDALEN: Innbruddsforsøk på skytebanen Uvedkommende har forsøkt å bryte seg inn på Finsland skytebane. Listverk rundt et vindu er fjernet, men ingen har vært inne i bygget der det oppbevares kioskvarer.

**KRISTIANSAND: Brakk armen på Xtrata nikkelverk

10.56** En mann skled på gulvet og brakk armen i fallet da han skulle forsøke å stoppe en maskin det hadde blitt noe galt med. Mannen ble kjørt til sykehuset i ambulanse.

**SØGNE: Tyveri fra garasje

12.15** Flere verktøykasser med verktøy er stjålet fra en garasje. Tyven har brukt nøkkel, og garasjeeieren har en mistanke om hvem tyven er.

**KRISTIANSAND: Mye hærverk på Hellemyr

12.26** Politiet fikk telefon fra rektor på skolen, som fortalte om at det den siste tiden har vært mye hærverk ved skolen. Blant annet er ruter knust og søppeldunker satt fyr på. Det har også vært en del støy utenfor skolen de siste nettene. Hærverket koster skolen mangfoldig tusen kroner, og rektoren ber nå politiet om å holde øye med skolen utenfor åpningstid.

**BYKLE: Stjal fra klubbhuset

12.37** I løpet av de to siste døgnene har noen brutt opp inngangsdøren i klubbhuset på Hovden skiarena. Stereoanlegget som styrer høyttalerne er borte.

**VENNESLA: Fjernet fra kinarestauranten

14.34** En mann som har besøksforbud fra restauranten begynte å nærme seg nok en gang. Politiet geleidet mannen bort fra stedet.

**KRISTIANSAND: Eldre bilist rygget i annen bil

14.45** En bilfører rygget inn i en annen bil på parkeringsplassen ved jernbanestasjonen. Det viste seg at helseattesten på at mannen kunne kjøre, var gått ut. Mannen fikk dermed kjøreforbud.

KRISTIANSAND: «Veksletyver» fikk ikke napp

KRISTIANSAND: Viftet med «pistol» på Hamresanden

KRISTIANSAND: To kollisjoner på Vågsbygdveien

KRISTIANSAND: Rygget på jente i Travparken I 19-tiden i går rygget en kvinnelig bilist over foten til ei jente i Travparken. Kvinnen hadde ikke meldt fra til politiet om dette før fordi jenta sa at hun ikke var skadet. I natt fikk imidlertid jenta vondt i beinet, og det viste seg at hun hadde røket noen bånd i foten. Jenta måtte dermed gipse beinet. Dermed må politiet opprette en sak på forholdet.

**FARSUND: Kjørte uten førerkort

12.15** En 27 år gammel kvinne fra Farsund, som er en kjenning av politiet, kom kjørende i bil ved apoteket. Kvinnen ble stoppet, og hun kunne ikke vise frem gyldig førerkort.

**FARSUND: Innbrudd på flyplassen

15.45** To unge gutter og ei jente ble filmet av overvåkningskamera mens de ødela noe på bensinpumpene på Lista fly— og næringspark. Ungdommene stakk også av med en gassflaske.

KRISTIANSAND: Forsøkte å bryte seg inn med jernstang

23.35: Noen prøvde å slå istykker vinduet til butikken Scan Computer på Grim torv. De ble imidlertid oppdaget, og innbruddsforsøket lyktes ikke.