GRIMSTAD: Sjåførene på Flybussen har i lang tid måtte takle klager fra passasjerer som ikke er fornøyd med busstilbudet. Det har de nå gått lei av, og har på eget initiativ trykket opp kort med telefonnummeret til trafikksjefen. Har kundene noe å klage på, får de ringe direkte til han, skriver Agderposten onsdag.

Visste ikke om det Dette har de gjort uten at Tønnesøl selv var klar over det eller hadde blitt forespurt. Og siden han nå sitter som fungerende ordfører i Grimstad i tillegg til stillingen som trafikksjef, har han dessverre ikke mulighet til å ta imot klagene.

— Nei, dette har jeg ikke hørt om. Det er ikke gjort i samråd med meg, men det er i helt i orden. Vi skal ha kontakt med publikum, og jeg forstår at det kan være tidsbesparende for sjåførene å gi ut et kort med navn og telefonnummer på, i stedet for å forklare og notere ned på lapper for så å gi til de reisende. Det som er litt dumt er at jeg akkurat nå sitter på ordførerkontoret i Grimstad. Jeg bruker noe av ferien til å være ordfører, men jeg er tilbake hos Nettbuss mandag, sier Tønnesøl til Agderposten.

- Riktig å henvise videre Trafikksjefen har ingenting imot at sjåførene har begynt å oppgi telefonnummeret hans, og synes det er rettferdig at ledelsen kan ta sin del av klagene.

— Sjåførene sitter i førstelinje og er de som lettest får kritikken, slik det også i andre bedrifter. Men vi er helt avhengig av få innspill og kritikk, det hører med. Så det er riktig at de henviser videre til oss, sier Tønnesøl.

Pressede sjåfører Det har i lang tid vært misnøye med busstilbudet, og sjåfører på Timeekspressen og flybussen har mottatt en rekke klager. Av og til har de sett seg nødt til å opplyse over høyttaleranlegget i bussen at de ikke tar imot kritikk. Grunnet stort tidspress og en stressende arbeidshverdag, har de nå sett seg nødt til å sende misfornøyde passasjerer videre.

Kortene med telefonnummer til trafikksjef Lars Magne Tønnesøl ligger lett synlig på Timeekspressen og Flybussen, men foreløpig skal de ikke ha vært delt ut i veldig stort omfang, melder Agderposten.