Klokken 01.25 melder politiet på Twitter at strøm og kommunikasjon er tilbake på E 18.

Syv tunneler uten lysDet var tirsdag kveld at politiet fikk melding om strømbruddet.

— Veitrafikksentralen melder om strømstans på E 18, strekningen Grimstad - Kristiansand. Personell jobber med saken, skriver Agder-politiet på Twitter klokken 22.45 i tirsdag kveld.

Det var store deler av strekningen mellom Kristiansand og Grimstad, deriblant syv tunneler på strekningen, som tirsdag kveld var uten strøm.

Ifølge Agder Energis sanntidskart var det snakk om en driftsforstyrrelse som oppsto rundt klokka 21.43. ## To linjer nede

— To linjer fra en trafo i Grimstad er nede. Nå forsøker vi å koble om slik at vi får levert strøm til E 18. En av linjene går langs E 18 og forsyner tunnelene med strøm, sa kommunikasjonssjef Christian Altmann i Agder Energi til Fædrelandsvennen tirsdag kveld.

Veitrafikksentralen får ikke kontakt med skilter, tunneler eller bommer på strekningen.

— Vi har gitt beskjed til alle nødetater om strømbruddet. Vi merket at noe var galt rundt klokka 22.20, sier trafikkoperatør Leif Christensen hos Veitrafikksentralen.

- Kjør forsiktig

Agder Energi hadde tirsdag kveld mannskap ute for å lokalisere feilen.

— De er ute og leter nå, men jeg vil tippe at vi får levert strømmen til tunnelene via omveier før feilen blir rettet. Deler av E 18 er helt mørklagt nå, sier Altmann.

Trafikkoperatør Christensen oppfordret bilister om å kjøre forsiktig.

— I og med at strekningen sannsynligvis er mørklagt må folk være obs og kjøre forsiktig, sier han.