Etterlyser bilfører etter ulykke

Halvannen uke etter at en ung mopedist skal ha blitt presset av veien og fikk brudd i ryggen, har politiet ennå ingen mistenkte i saken.

VENNESLA: – Etterforskningen fortsetter, men vi vet altså ennå ikke hvem som kjørte bilen som kjørte videre uten å stoppe etter ulykken, sier lensmann Frode Forslund i Vennesla.

Det var klokka 23.38 mandag 14. oktober hendelsen skjedde på Vikeland i Vennesla. Den 16 år gamle mopedføreren har forklart at han opplevde det som om at en forbipasserende bilist bevisst presset ham ut av veien.

Tenåringen havnet i grøfta, der han ble liggende med mopeden over seg.

– Mopedføreren har på sykehus fått påvist brudd i ryggen, men skal være oppegående. Forhåpentligvis vil han ikke få varige men etter ulykken, sier Frode Forslund.

Ulykken skjedde på Venneslaveien, like sør for avkjørselen til Filadelfia og bensinstasjonen på Vikeland.

Bilen politiet leter etter er beskrevet som en rød Volvo 940 med sotete ruter. Bilen så ut til å være av eldre modell, og hadde rust og skader i lakken.

Politiet gikk først ut med opplysninger om at ulykken hadde skjedd i nærheten av Hunsfospipa på Hunsøya, men den skjedde altså på Vikeland noen kilometer lengre sør i bygda.

Les hele saken med abonnement

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.