Etterforsker grovt ran i Mandal

Innehaveren av X-press Pizza i Mandal skal ha blitt overfalt og ranet i sitt eget hjem. To personer er pågrepet og varetektsfengslet for forholdet.

KRISTIANSAND/MANDAL: Det melder avisen Lindesnes fredag kveld.

Hendelsen skal ha funnet sted om morgenen 2. oktober. Eieren av X-press Pizza sier han våknet i smerte i leiligheten som er i etasjen over.

– Da jeg åpnet øynene sto det to menn foran meg. Den ene holdt jernstanga jeg hadde blitt slått med og en kniv, og den andre holdt en skrutrekker. Først skjønte jeg ikke hvor jeg var, eller hva som skjedde, så lurte jeg på hvordan to fremmede menn hadde kommet seg inn i min leilighet, forklarer Ahmed Shador Shorif til avisen.

Han sier videre at handlingen skremte ham såpass at han nå velger å forlate Mandal, byen han elsker.

Etterforskningsleder Anne Gundersen ved Mandal politistasjon er sparsommelig med opplysninger da episoden er under etterforskning.

– Politiet kan bekrefte at det er opprettet sak for grovt ran. To personer ble etter kort tid pågrepet, og er varetektsfengslet for fire uker. Det pågår både taktisk og teknisk etterforskning, men jeg kan ikke gå inn på konkrete arbeidsoppgaver. Saken har høy prioritet, og vi får også bistand fra Kristiansand, opplyser etterforskningslederen til avisen Lindesnes.

Les hele saken med abonnement

Fædrelandsvennen ønsker en god og åpen debatt. Her kan du bidra med din mening.