VENNESLA: Økonomidirektøren i Kruse Smith satt i kommunestyret for KrF fra 1991 — 1999, og var varaordfører den siste perioden. Men under Plan- og økonomiutvalget i Vennesla onsdag, kom det fram at Oddvar Omdal igjen tar på seg et politisk verv i Vennesla, denne gangen for Høyre.

Med et ledig styresete i Vennesla boligstiftelse, en stiftelse for utleie av kommunale lavterskelboliger, erstatter han nå Henning Hansen (H).

TILBAKE: Sist han var involvert i Vennesla-politikken var på 1990-tallet. Nå er Oddvar Omdal tilbake for Høyre i styret til Vennesla boligstiftelse. Foto: Rune _idne Reinertsen

— Jeg er ikke medlem av partiet, og ser på meg selv som fri politisk. Men jeg fikk en forespørsel fra Høyre om å ta dette styrevervet, og da ønsker jeg å stille for dem, sier Oddvar Omdal til Fædrelandsvennen.- Har du noen politiske ambisjoner ved dette?

— Nei, det har jeg absolutt ikke. Jeg ble spurt fordi jeg har kunnskap om bolig og økonomi som var ønsket inn i styret, sier han.

Tor Søren Drivenes, leder av Vennesla Høyre, sier at Omdal ble spurt på grunn av hans kompetanse på feltet.

— Vi jakter gode folk, og det har ingenting å si hvilket parti han sitter for. Dersom han ønsket å sitte for KrF så kunne han det, men han valgte å sitte for oss siden vi spurte ham, sier Drivenes.

— Han er en dyktig fyr og hyggelig fyr, med den rette kompetansen, fortsetter han.

Plan- og økonomiutvalget innstiller til kommunestyret, og Omdal vil formelt sett ta over styrevervet etter behandlingen der 28. februar.