**ARENDAL: Kjøring uten førerkort

01.24** Patruljen stanser en kar på Saltrød i en bil. 18-åringen fra Kongshavn i Arendal erkjenner å ikke være innehaver av førerkort, og blir anmeldt for det.

**FROLAND: Promillekjørte i fonna

01.48** Politiet får melding om en bil ved Shell Myrene som står i brøytekanten. Patruljen påtreffer førerenm, og det viser seg at han er beruset. Det blir tatt utvidede prøver av føreren, og blir blir tauet inn og førerkortet beslaglagt. Mannen er en 24-åring fra Froland.

VENNESLA: Vannlekkasje på veg Les mer her 02.03 I rundkjøringen mellom riksvei 405 og 453 i Vennesla er det en vannlekkasje. Ingeniørvesenet og teknisk etat i Vennesla har vært ute for å ordne dette, men det er mye vann og vil ta tid å fjerne.

**KRISTIANSAND: Beruset mann laget bråk

02.47** En 44-åring fra Tveit laget bråk ved en adresse i Slettheiveien. Patruljen påtreffer mannen utenfor når de ankommer. Han er beruset og kranglete, og blir satt i arrest.

**ARENDAL: Måket taket, men...

03.26** En kvinnelig beboer kommer hjem til at det står en stige opp mot taket på hennes bolig i Nygårdsveien i Arendal. Det viser seg at noen har vært oppe og måket taket hennes i natt. Men dette var ikke bare positivt, da det viste seg at snøen var måkt ned på hennes bil. Kvinnen vil se på hvor store skader biler har fått og har anmeldt dette.

**KRISTIANSAND: Innbruddsforsøk

04.10** En observant kvinne ser en person som prøver å bryte seg inn i Pizzabakeren på Grim torv. Politipatruljen kommer til stedet og pågriper etter kort tid en personen. Det blir funnet en bag med verktøy som mannen har. Mannen, som er en kjenning av politiet, er 42 år og fra Kristiansand. Han blir sittende på politistasjonen til han har forklart seg og det blir klart hva som skjer videre med han.

**LYNGDAL: Inbrudd

04.39** Det oppdages at et vindu er knust i en bygning i Agnefestveien i Lyngdal. Et datafirma holder til i bygningen, og i alle fall to bærbare dataer og forskjellig pc-utstyr er borttatt.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

14.27:** En 31-åring ble pågrepet i Vågsbygdveien med hasj. Mannen ble kjørt til Vågsbygd politistasjon for avhør, og ble deretter dimittert.

**SØGNE: Traktor i brann

14.53:** En traktor tok til å brenne i Søgne. Kahytten på traktoren skal ha blitt totalskadet. Politiet skal undersøke saken videre.

**KRISTIANSAND: Sparket mot tigger

15.27:** Politiet fikk melding om en mann som skal ha forsøkt å stjele en mp3-spiller i Markens gate. Han gikk nedover gata og skal angivelig ha sparket til en tigger. Politiet dro ut for å lete etter mannen og gikk til pågripelse. Han ble anmeldt for å ha bråket i beruset tilstand.

VENNESLA: Pågrep naskere

20.31: En kvinne og en mann ble pågrepet etter at de skal ha nasket Flax-lodd og matvarer fra Coop i Lumberveien og Prix på Nodeland.

KRISTIANSAND: Kastet snøballer på biler

22.20: Politiet fikk melding om at noen ungdommer kastet snøballer mot biler i Vågsbygd. Snøballkastingen tok slutt etter at ungdommene ble tilsnakket av politiet.

TVEDESTRAND: Villmannskjøring med campingvogn

22.30: En bilist med campingvogn på slep skal ha kjørt langs E 18 med alle støttebeina til campingvogna nede, slik at gnistspruten sto. Ifølge melderen skal vogna også ha mistet et hjul, uten at bilføreren lot seg affisere av det.

— Føreren kjørte videre, selv om hjulet falt av. Vi har vært ute og sett, men klarte desverre ikke å finne dette kjøretøyet, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt.