— En skulle nesten tro at det var en gjentakelse av meldingene. Det har ikke vært noe slåssing, men mye krangling, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt.

Flere personer ble bortvist etter kranglingen, og noen ble også arresterte da de ikke fulgte politiets pålegg om å forlate sentrum.

-Politiet kan bruke bortvisning for å stoppe krangling, og vi kan bortvise for resten av natten. Noen forstår ikke beskjeden de får, og kommer tilbake. Da blir de pågrepet, for at de ikke skal forårsake ytterlige ordensforstyrrelser, sier Klausen.

**ARENDAL: Traff tunnelveggen

21:22:** To personer ble kjørt til legevakten etter en trafikkulykke i Blødekjærtunnelen. Les mer i egen sak.

**ARENDAL: Offentlig urinering

00:02:** En 23 år gammel kvinne anmeldes for urinering på offentlig sted. 23-åringen fra Kragerø skal ha urinert inne i et telt på torvet, og gitt falsk identifikasjon til politiet.

**ARENDAL: Ampert

00:23:** Politiet mottok melding om amper stemning og krangling på Langbrygga. En 32-årig mann fra Danmark ble bortvist fra sentrum. Senere, klokken 00:38, ble en person innbragt til arrest for å ikke overholde politiets pålegg om å forlate sentrum.

**MANDAL: Høylytt fest

00:43:** Flere klaget om høy musikk fra en privat fest. Politiet reiste til stedet og ga pålegg om demping av musikken.

**GRIMSTAD: Tatt i 170 km/t.

01:05:** En 37 år gammel mann fra Polen blir anmeldt for å ha kjørt i 170 kilometer i timen i 90-sone. Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Knust rute

00:51:** Et firma på Bossmyrkollen meldte fra om en knust rute. Politiet pågrep en person inne i bygget klokken 01:34. En motorsykkel ble sett kjørende fra stedet da politiet ankom. Den pågrepne er en 27-åring fra Arendal, som var hissig og viste politiet fingeren. 27-åringen anmeldes for ordensforstyrrelser.

**ARENDAL: Bortvist

02:03:** En 27 år gammel mann ble bortvist fra Langbrygga på grunn av ordensforstyrrelse.

**ARENDAL: Anmeldt

02:06:** Politiet pågrep en 23 år gammel mann på Langbrygga. Mannen blir anmeldt for ordensforstyrrelser.

**KRISTIANSAND: Sloss i Markens

02:50:** To personer ble innbragt av politiet for å ha slåss i Markens. Begge anmeldes for ordensforstyrrelse.

**MARNARDAL: Promillekjøring

03:21:** En 56 år gammel mann blir anmeldt for å ha kjørt bil med promille. Han blir også anmeldt for å ha kjørt uten førerkort.

**LILLESAND: Ni forenklet forelegg i kontroll

08.30-12.00:** UP avholdt fartskontroll i 70-sone på riksvei 420, i Høvåg, Lillesand. Resultatet ble ni forenklet forelegg. Høyeste måling var 98 km/t.

**KRISTIANSAND: Åtte forenklet forelegg

10.30-11.40:** Trafikkkontroll i Randesund resulterte i åtte forenklet forelegg for bruk av mobiltelefon.

**KRISTIANSAND: Førerkort ble beslaglagt

11.48:** Bilfører stoppet av UP målt til 123,85 km/t på E18 i Hånes. Førerkort ble beslaglagt.

**KRISTIANSAND: Mistanke om promille

13.45** : Bilfører stoppet med mistanke om kjøring i påvirket tilstand i Hånes.

**LYNGDAL: Sau i veien

14.30:** Melding om sau i veibanen mellom Ørnehei tunnelen og Bukkesteinstunnelen på riksvei 43 i Lyngdal. Patrulje er sendt til stedet, melder politiet.

**MANDAL: Fant åtte høner

14.50:** Åtte høner er funnet på et bussholdeplass ved E 39 i Mandal. Hønene er innbrakt til Mandal politistasjon.

**GRIMSTAD: Kjørte full kunde hjem

16.05:** Melding om ruset kunde i en sportsforretning til sjenanse som ønskes fjernet. Politiet til stedet. Politiet har kjørt vedkomne, en 41 årig mann fra Grimstad hjem.

**ARENDAL: Innbrudd i låve

17.37:** Melding om innbrudd i feriebolig og garasje i Tveiteveien. Politiet har vært på stedet. Det er gjort innbrudd i en låve. Uvisst om noe er borttatt. Forholdet blir anmeldt .

**GRIMSTAD: Tatt med nakrotika

17.46:** Politiet har pågrepet en mann i besittelse av mindre mengde narkotika i Frivoldveien i Grimstad. Mannen dimittert etter at politiet har ransaket hans bolig. Sak opprettes.

**KRISTIANSAND: Beslagla førerkort

18.42:** UP patrulje melder at de har stanset fører av MC i Vågsbygdtunnelen. Gjennomsnittsfart var målt til 96 km/t i 60-sone. Politiet melder om førerkortbeslag og anmeldelse.

**KRISTIANSAND: Fulgte etter butikktyver

19.50** : Melding om at personalet i matvareforretning i Elvegata følger etter butikktyv. Det skal ha vært to gjerningspersoner. Politipatrulje har ikke funnet dem. Forholdet blir anmeldt av forretningen.

**KRISTIANSAND: Anslo feil alder

21.24:** Melding om mindreårige som kjører bil i Ålefjærveien. Politiet har snakket med fører av bilen som var gammel nok, og ellers oppfylte vilkårene for å kjøre bil.

**KRISTIANSAND: Samling av ungdommer

22.30:** Melding om ansamling av ungdommer i Berthesbukta. Opp mot 100 personer har vært på stedet, mange mindreårige. Har vært noe flaskeknusing og knuffing. Politiet er på stedet.