**BYGLAND: Slo til eks-kjæresten

13.42** fikk politiet melding om at en mann hadde blitt slått og sparket av eks-kjæresten. Kvinnen hadde i tillegg slått bilen til mannen slik at det ble en bulk i den. Mannen ville først anmelde forholdet, men bestemte seg etter hvert for å la være.

**GJERSTAD: 125 km/t i 80-sonen

13.57** stoppet UP en bil som kjørte i 125 kilometer i timen i 80-sonen. Førerkortet til mannen ble beslaglagt.

**TVEDESTRAND: Uregistrert moped

15.40** stoppet politiet en person som kjørte en uregistrert moped. Fører hadde ikke førerkort, og er anmeldt.

**MARNARDAL: Brann på låve

16.07** meldte brannvesenet om en brann på en låve i Marnardal. Låven brant ned, og en person ble fraktet til sykehuset med mindre brannskader på hender, bein og nakke.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

16.32** fikk politiet melding om et masseslagsmål ved rutebilstasjonen i Kristiansand. Fire personer skulle være involvert i tumultene. En av de fornærmede oppsøkte legevakten, og vil anmelde saken siden.

**GJERSTAD: Slagsmål ved Lyngrillen

17.20** fikk politiet melding om tumulter ved Lyngrillen i Gjerstad. En mann hadde kommet inn på grillen og fortalt at han hadde blitt slått ned på utsiden. Politiet snakket med de involverte, og en person vurderer å anmelde forholdet.

KRISTIANSAND: Henger på tvers

21.50 mistet en bil kontrollen over tilhengeren, og ble stående på tvers ved Timeneskrysset. Tilhengeren var lastet med en ny bil, og lasten var for tung for hengeren. Føreren er anmeldt.

KRISTIANSAND: Ruset og i besittelse av narko

22.37 pågripes en mannsperson født i 1986 for kjøring uten førerkort. Mannen er dessuten ruset og i besittelse av narkotika.