KRISTIANSAND: Toppscorer for KIF ble Tom Erik Mykjåland som sendte hele fem baller i nettmaskene til motstanderen.

Kristiansund ledet Ved pause lå KIF under med ett mål da det sto 11-12 til Kristiansund. Men i løpet av andre omgang var KIF klart best, og bare økte forspranget mot slutten av kampen.

Dagens match var en fysisk tøff kamp for spillerne. Dommeren tillot flere tvilsomme taklinger. KIFs Erlende Egeland ble utvist mot slutten av kampen, noen som skapte nerver hos hjemmelaget.

På motstandernes lag var det først og fremst Tomas Krusnys som var den store utfordringen. Toppscoreren tilførte kampen hele seks mål, men det holdt ikke til å slå KIF.

Slitne Kampen bar preg av at spilleren på Kristiansund var slitne etter gårsdagens tomåltap mot ØIF Arendal. Den kampen endte 31-29 til arendalittene.

Dagens kamp ga ny tillit til Kristiansandslaget, men KIF bør ta tre poeng i de to siste kampene for å unngå nedrykk til 2. divisjon.

I neste kamp møter KIF Kjelsås hjemme, og deretter blir det serieleder Follo på bortebane.