**ARENDAL: Amfetaminbeslag

00.13:** En 19 år gammel mann fra Arendal prøvde å komme seg unna lovens lange arm ved å kaste fra seg noen tabletter med amfetamin i Arendal. Politiet fikk med seg det hele, og satt den 19 år gamle arendalitten i arresten.

Truet og sparket politiet

**GRIMSTAD: Ampert

01.00:** Politiet får inn melding om at det skal være amper stemning i Juskestredet i Grimstad. Situasjonen roer seg når politiet ankommer stedet.

**SØGNE: Fyllekjøring

01.30:** En politipatrulje stopper en bil i Søgne. Føreren av bilen er en kjenning av politiet. Den 28 år gamle mannen er beruset og kjører uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Krangel på utested

02.27:** To jenter braker sammen på utestedet Rederiet i Kristiansand. Det hele løser seg ved at begge jentene forlater stedet.

**KRISTIANSAND: Brysom gjest

02.44:** Utestedet Havanna melder at de har en gjest som må fjernes. Han er beruset, og blir satt i arrest. Den 30 år gamle mannen må også tåle en anmeldelse for forholdet.

**MANDAL: Slåssing

02.53:** Politiet får inn melding om slåssing i Store elvegate i Mandal. En dame har fått en albue i ansiktet, og fikk slått ut en tann. Damen ble sendt til legevakten for en sjekk. Politiet har fått navnet på vedkommende som stod for volden.

**KRISTIANSAND: Slo lens

03.20:** En tissetrengt 26-åring stiller seg opp på utsiden av utestedet Rederiet for å late vannet. Politiet får med seg det hele, og mannen blir anmeldt for forholdet.

Kjørte av veien

**KRISTIANSAND: Slått ned

04.13:** En person blir slått ned utenfor 7/11 i Markens gate. Personen blir kjørt til legevakten for en sjekk. Gjerningspersonen er foreløpig ukjent.

**LILLESAND: Ubudne fjester

04.42:** Noen feststemte mennesker i Lillesand melder fra til politiet om at de har fått besøk av ubudne gjester på festen sin. De uinviterte lager litt kvalme, men har forsvunnet fra stedet før politiet kommer.

**ÅMLI: Inbrudd på skole

05.10:** Politiet får inn melding om innbrudd på Åmli videregående skole. Det er skader på diverse dører, men det er foreløpig uvisst om det er noe som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Mistanke om promille

05.16:** En politipatrulje stopper en bil i Setesdalsveien. De mistenker at føreren av bilen er beruset, og har tatt en utvidet prøve av den 26 år gamle mannen.

**GRIMSTAD: Fest i Grimstad

05.37:** Det klages på bråk fra en fest i Grimstad. Politiet drar til stedet, og finner ut at det er en feststemt gjeng i Grimstad som koser seg i et boblebad. Politiet snakker til de boblebadene personene, som uten videre protester tusler innendørs.

Trafikkuhell ved Trekanten

**KVINESDAL: Innbrudd

09.00:** Politiet får inn melding om at det har vært innbrudd hos Nettlandsbygg i Industriveien i Kvinesdal. Et vindu er knust, og to flatskjermer har blitt stjålet.

Bil på taket

KRISTIANSAND: Tyveri fra Clas Ohlson

17.00: En litauer blir tatt for tyveri fra Clas Ohlson på Sørlandssenteret. Mannen, som er i midten av 20-årene, blir bøtelagt.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i leilighet

18.55:** Politiet får melding om innbrudd i en leilighet i Kiledalen. Vitner har observert en mistenkelig person inne i leiligheten, og kontakter politiet. En patrulje blir sendt ut til stedet, og pågriper en mistenkt.

**KRISTIANSAND: Bedrageri

19.15:** Politiet får melding om at en resepsjonist ved Noas Ark i Dyrehagen er blitt lurt av noen bedragere. Etter å ha vekslet med noen personer, ble han sittende igjen med for lite penger. Gjerningsmennene forsvant fra stedet i bil.