KRISTIANSAND: I går var administrerende direktør i Start, Jan Oddvar Skisland , i møte med representanter i Rasmussengruppen, som eier de aktuelle lokalene på 350 kvadratmeter i første etasje på Sør Arena.
— Ingenting er bestemt ennå. I løpet av neste uke får vi eksakte tall på de bygningsmessige kostnadene, forteller han.
Stort marked
Skisland har stor tro på konseptet.
— En bydelsrestaurant/fotballpub er en veldig god idé. Det vil være med på å skape et miljø rundt stadion. Det er et stort marked på Lund, mener han.
Næringsarealene i første etasje var tenkt til kontorlokaler.
— Rasmussen har gitt oss en mulighet, og vi kommer til å «kjøre dette» så fort som mulig.
Aktører i restaurantbransjen i Kristiansand er kontaktet. Trond Moi i Bølgen & Moi bekrefter at han er spurt.
Men vi har takket nei. Vi er inne som underleverandør på Sør Arena allerede, sier Moi.
— Har du tro på konseptet?
Ja, folk går oftere ut og spiser. Men man skal være nøkterne for å få det til å gå rundt.
Storskjermer
Skisland sier restauranten skal ha storskjermer. Det skal legges til rette for både fotballfolk og andre.
Hva blir viktig for Start for å få dette til, Moi?
En dedikert eier som jobber «på gulvet», lage det folkelig og med enkle og gode retter.
Start ser for seg både øl- og vinservering og åpent alle dager.
PS! I Start-miljøet går de hotteste ryktene ut på at Start ønsker seg et Paddys-konsept. Da vi snakket med Paddys-gründer Martin Stallemo i går kveld, ønsket han ikke å gi noen kommentar.