KRISTIANSAND: Dumper stjålet

07.43: Les mer i egen sak

**MANDAL: Promillekontroll

08.00:** Politiet avholder en promillekontroll i morgentimene i Mandal. Totalt blir 96 bilister kontrollert, hvor alle førere ble godkjent.

09.27: Trafikkuhell på Evjemoen

Politiet får melding om to biler som har kollidert på Evjemoen mandag morgen. Operasjonsleder Hans Petter Osaland ved Agderpolitidistrikt opplyser om at ingen ble skadet i sammenstøtet.

09.30: Grovt tyveri

Det er meldt i fra om grovt tyveri fra et et kontor på Bjorbekk i Arendal. Gjerningsmennene fjernet lister rundt vinduet for å bryte seg inn i lokalet. Bærbare pc'er er meldt stjålet.

FARSUND: Stjal kontanter

I løpet av helga skal uvedkommende ha knust et vindu i en garasjeport hos Omdal bilverksted på Borhaug i Farsund. De skal ha fått med seg 2000 kroner i kontanter.

TVEDESTRAND: Stjal bil – brant opp

I løpet av formiddagen skal det ha blitt stjålet en Mitsubishi Pajero fra Fosstveit i Tvedestrand.

— Den ble funnet utbrent ved Storkjønn i Tvedestrand klokken 16:08, forteller operasjonsleder ved Agder politidistrikt Frank Solås til fvn.no

LYNGDAL: Grovt tyveri i båt

Mellom den 6. og 11. desember skal det ha vært et grovt tyveri i en båt ved Agnefest i Lyngdal. Det skal ha blitt stjålet ett ekkolodd, en drill, en kartplotter og et verktøysett.

**FROLAND: Hyttebesøk

17.05:** Personer skal ha tatt seg inn i en hytte ved Reiersøl, der de skal ha overnattet og spist. Det er ikke antydet at noe har blitt stjålet.