BIRKENES: Innbruddsforsøk

Politiet får melding om et mulig innbruddsforsøk ved den gamle videobutikken på Birkeland. Lokalet står for tiden tomt.

**SONGDALEN: Skadeverk og innbrudd

13.00 / 15.44:** Politiet får melding fra en veteranbileier på Øvland i Finsland at det i løpet av de siste dager er utført skadeverk på bilen hans. En rute er knust og forholdet vil bli anmeldt.

Knappe to timer senere kommer det melding at en bileier i nærheten har hatt en ubuden gjest inne i sin bil, og at den er forsøkt koblet.

**ARENDAL: Stakk fra regningen

13.32:** En bilist stakk fra en bensinregning på 460 kroner på YX Vesterveien. Politiet har fått registreringsnummer på den aktuelle bilen og er på utkikk.

**ARENDAL: Mulig promillekjøring

15.16:** En patruljebil i Arendal stopper en bil på Saltrød i Arendal etter at mannen (20) bak rattet ble mistenkt for å kjøre i fylla. Mannen ble fremstilt for lege som tok blodprøve av 20-åringen.

**MANDAL: Trafikkuhell

16.05:** Akuttmedisinsk kommunikasjonssentral kontaktet i ettermiddag politiet med melding om trafikkulykke i forbindelse med Rally Sørland. Les mer i egen sak.

**GRIMSTAD: Ødela fotballbane

16.55:** Fire gutter mistenkt for å ha spunnet opp en fotballbane med moped. Les mer i egen artikkel.

**FLEKKEFJORD: Elg ved veien

16.55:** En bilist kontakter politiet med opplysninger om at en elg har forvillet seg på innsiden av gjerdet ved bomstasjonen mellom Flekkefjord og Lyngdal. Viltnemnda blir kontaktet og skal prøve å få skogens konge tilbake til skogen.