KRISTIANSAND: Både Fløy og Vindbjart vant sine kamper i dag. På Flekkerøya vant hjemmelaget 1-0 mot Mandalskameratene, mens Vindbjart vant 2-0 hjemme mot Ull/Kisa.

Fløy 1–0 Mandalskameratene (Flekkerøy kunstgress kl. 16.00)

Se bilder fra kampen her.

*SLUTT: Hjemmelaget vinner 1-0 mot Mandalskameratene.

*750 tilskuere har tatt turen til Flekkerøya.

*Bytte på MK: Jørgensen ut — Jorstad inn.

*Bytte på Fløy: Ask Mikkelsen ut - Urestad Nilsen inn.

*Halvveis ut i 2.omgang header Fløys Richardsen like utenfor. Stor sjanse til hjemmelaget!

*Fløy kjører knallhardt på mot MK. Først roper hjemmelaget på straffe etter en hands, og på neste sjanse header Fløy i tverrligeren.

*Ask Mikkelsen får stå helt alene foran mål etter et frispark, men nok en kjemperedning fra Lia i MK-målet hindrer scoring.

*Bortelaget nærmer seg et mål nå. MK header like utenfor målet til Fløy.

*Det har vært ampert mellom spillerne siden kampen startet. Sinnene i kok nå eter at dommer Espen Larsen dømmer frispark til Fløy.

*MK skyter i tverrligeren og ut ved Gundersen. Nærme på for bortelaget.

*Bytte på Fløy: Bekke ut - Richardsen inn.

*2.omgang er i gang.

1.omgang

*PAUSE: Hjemmelaget leder fortjent 1-0. En intens kamp med en del sjanser til nå.

*MK er nær ved å utligne like etter scoringen, men en god redning av Fløys keeper hindrer scoring.

*32.min: Hjemmelaget tar ledelsen ved Nils Petter Andersen. Først en kjemperedning av MK-keeper Lia, men returen blir satt i mål av Andersen.

*Ampert på Flekkerøya etter flere knallharde taklinger.

*Fløys Henriksen treffer tverrligeren med en heading

*Gult kort: Fagnastøl, MK

*Ask Mikkelsen scorer for hjemmelaget, men målet blir annulert på grunn av angrep på MK-keeper Lia.

*Trippelsjanse til hjemmelaget. Først en dobbeltredning av Lia på forsøk fra både Ask Mikkelsen og Myhre, og tilslutt settes returen fra keeper langt over mål. Her burde hjemmelaget tatt ledelsen.

*Mange tøffe dueller på midtbanen nå.

*Gult kort: Stry, MK og L.K. Pedersen, Fløy.

*Stillingskrig mellom lagene nå. Fløy har kommet mer med i kampen, men ingen sjanser enda.

*MK med en bra sjanse tidlig i kampen ved Fagnastøl. Bortelaget har startet kampen med å gå rett i angrep.

*Skuffende få tilskuere har tatt turen til Flekkerøy kunstgress.

Fløy : Magnus Nilsen - Jostein Salvesen, Nils Petter Andersen, Espen Mykland, Yngve Martinsen, Roy Egil Myhre, Joey Hardarsson, Lars Kristian Pedersen, Mikael Bekke, Fredrik W. Henriksen, Magnus Ask Mikkelsen.

Benken: Henrik Markussen, Stian Urestad Nilsen, Bjarte Richardsen, Torleif Nylund, Thor Helge Thorsen.

MK : Thomas Lia - Fredrik Stray, Albert Arason, Jarle Fjellstad, Aidin Sohrabi, Ole Marius Gundersen, Tor Olve Fagnastøl, Ole Christian Jørgensen, Wilhelm Pepe, Tom Sagebakken, Omar Sigursson.

Benken: Mads Mørk, Thomas Greipsland, Are Strømland, Magnus Jorstad, Håkon Lindland, Sebastian Klev, Åge Chaz Nilsen Lemly.

Vindbjart 2–0 Ull/Kisa (Moseidmoen gress kl. 16.00)

*Bytte på Vindbjart: Aase ut - Rygg inn.

*Bytte på Vindbjart: Gausdal ut - Tronstad inn.

*Vindbjart har vært det beste laget i omgangen. Spesielt Hofstædter har kommet til flere sjanser fra sin kantposisjon.

*74.min: Hofstædter gir hjemmelaget ledelsen 2-0. Hofstædter blir spilt igjennom i bakrommet og smeller ballen i mål.

*Jevn kamp mellom to hardtkjempende lag på Moseidmoen.

*Vindbjart har vært det beste laget i 2.omgang, men fortsatt jevnspilt.

*Kampen er fortsatt jevn i innledningen av 2.omgang. Ingen av lagene har skapt de helt store sjansene.

1.omgang

*PAUSE: Vindbjart leder fortjent til pause. Hjemmelaget har skapt flest sjanser, men det har ikke vært en stor fotballkamp til nå.

*Bortelaget er svært nærme en scoring etter heading i tverrligeren.

*Gult kort: Karlsen, Vindbjart.

*Vindbjart tar ledelsen 1-0 ved Myrvold like før pause. Ballen legges lavt inn i feltet, og Myrvold setter ballen kontant i nettet.

*Det har vært veldig jevnt på Moseidmoen så langt. De store sjansene har uteblitt til nå.

*Hofstædter kommer alene med bortelagets keeper, men avslutningen blir for dårlig.

*Bortelaget scorer nesten selvmål etter at en forsvarer header i stolpen.

*Vindbjart har styrt kampen de første tyve minuttene, men nå har bortelaget kommet med inn i kampen.

*Reinhardtsen legger inn fra kanten til Fredriksen, men skuddet går like til side for målet. Etter mye kjemping i innledningen har Vindbjart tatt over spillet.

Vindbjart : Halvor Homme - Espen Fjellheim, Håvard Karlsen, Tor Kristian Strand, Frank Fredriksen - Morten Mykland, Kjetil Myrvold, Harald Reinhardtsen - Raymond Hofstædter , Øyvind Gausdal, Daniel Aase.

Benken: Samuel Dirscher, Steffen Mollestad, Henrik Robstad, Marius Tronstad, Kristoffer Nyhus, Eirik Kjønø, Kristian Rygg.

Se tabellen i 2.divisjon avdeling 1 her.

Se resultater fra dagens kamper i lokalfotballen på Sørlandet her.