**KRISTIANSAND: Overstadig beruset

00.00** fikk politiet en henvendelse fra Havanna om en svært full person som forsøkte å komme seg inn på utestedet. En politipatrulje ble sendt til stedet, og mannen, som er 46 år gammel og fra en nærliggende kommune, ble satt i drukkenskapsarresten.

**FLEKKEFJORD: Gutt slått ned

00.04** fikk politiet melding om at en gutt var blitt slått ned på en tilsetning på Åna-Sira. Vaktene hadde tatt hånd om gjerningsmannen, og karakteriserte han som krakilsk og vanskelig. Politiet reiste ut til stedet, og Flekkefjæringen, som er 27 år, ble satt i drukkenskapsarresten. Han vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse, og kan muligens også vente seg en anmeldelse for legemsbeskadigelse.

**KRISTIANSAND: SLAGSMÅL

01.33** fikk politiet melding om slagsmål på utsiden av Leopold. Tre menn i alderen 19-20 år ble hentet av politiet. De blir anmeldt for ordensforstyrrelse, og det er også mulig at dørvakten på Leopold vil anmelde de for legemsbeskadigelse.

**EYDEHAVN: Innbrudd

11.00** fikk politiet melding om innbrudd i et sommerhus på Eydehavn. Det er uvisst hva som er stjålet.

KRISTIANSAND: Biltyveri

En blå Peugeot med registreringsnummer RH16117 er blitt meldt stjålet fra Flaten i Kristiansand.

TROMØY: Båttyveri

En 14 fots Sandstø med en 25 hestekrefters påhengsmotor er blitt stjålet fra Færvik på Tromøya.

VENNESLA: Stjal veteranbil

To biler er stjålet fra Skarpengland. Den ene er en uregistrert veteranbil, en rød Mercury Cougar med sort vinyltak. Den andre er en sort 9000 Saab med registreringsnummer DH 55912. KRISTIANSAND: Stjal fra båt

I løpet av natta har noen stjålet matvarer fra en 26 fots båt som lå i Otra ved Sødal Terrasse.

**GJERSTAD: Kjørte i 118 km/t i 80-sone

12.39** En UP-patrulje fra Telemark fulgte etter en bilist inn i Agder som hadde blitt målt med laser i 118 kilometer i timen i en 80-sone. Den 55 år gamle mannen fra Ski ble fratatt førerkortet.

ARENDAL: Stjal seilbåt

I løpet av det siste døgnet har en 24 fots seilbåt blitt stjålet fra Kuvika. Båten er hvit med sort bunnstoff og har en Yamaha-motor med 9,9 hestekrefter.

**ARENDAL: Lusket rundt

21.57** Det var ubudne folk inne på området til et bilopphuggingsfirma. Politiet fant to personer der. Den ene kjørte bil og hadde ikke gyldig førerkort. Mannen, som er født i 1974, vil bli anmeldt for det.