VENNESLA: Stjal verktøy

12.00 I løpet av natt til lørdag skal noen ha stjelt verktøy fra en entrepenør, som holder på å bygge hus i Smååsane i Vennesla. Det skal være stjelt endel elektrisk verktøy. Forholdet vil bli anmeldt.

ARENDAL: Unge tyver

12.53 Politiet får melding om nasking fra en butikk på Arena senteret i Arendal. To utenlandske gutter på ni og 13 år er pågrepet av en vekter. Guttene har ingen ID, og vekteren får ikke tak i foreldrene. Politiet kjører derfor guttene hjem bostedsadressen deres.

ARENDAL: Båttyveri

14.39 En sigarformet båt skal i løpet av helga være stjelt fra Songebukta i Arendal. Det står skrevet "Obsession" i sølvskrift på siden av båten. Trolig er den stjelt i løpet av helga, og forholdet vil bli anmeldt.

SONGDALEN: Fartskontroll

Mellom klokken 09.00 og 14.30 har utrykningspolitiet fartskontroll i en 50-sone i Songdalen. Totalt 25 personer får forenklet forelegg for fartsovertredelser, to får forelegg for mobilbruk. I tillegg kommer det to anmeldelser fra kontrollen. En av de som har kjørt for fort har kjørt uten gyldig førerkort, og en har kjørt i 79 km/t i 50-sona.

FARSUND: Drapstrusler på asylmottak

15.04 To ansatte og to beboere har gjort rent på Husby asylmottak i Farsund. Under vaskingen skal en av de to beboerne ha stjelt 700 kroner. De to beboerne begynner så å skylde på hverandre. Det blir fremført alvorlige drapstrusler, så politiet blir tilkalt. Da blir det også fremført klare drapstrusler mot politiet. Det medfører at vedkommende blir pågrepet og satt i arresten.

KRISTIANSAND: Sykkel mot bil

15.37 fikk politiet melding om at en syklist hadde kollidert med en bil ved Lumberkrysset i Kristiansand. Etter å ha kollidert med bilen skal syklisten ha truffet bilens frontrute med hodet. Syklisten, som er en 26 år gammel dame, ble kjørt til sykehuset med ambulanse. Fører av bilen er en 27 år gammel mann fra Kristiansand.

ARENDAL: Stakk fra politiet

15.55 En motorsyklist stikker ifra en politipatrulje vest for Arendal sentrum. Fem minutter senere blir motorsyklisten pågrepet, og han blir innbragt til arresten i Arendal. Mannen skal være 30 år gammel.

KRISTIANSAND: Trodde mann gikk berserk

16.30 Politiet får melding om en kar som har gått berserk i Wergelandsparken i Kristinsand. En person skal være slått i hodet med en flaske. Da politiet får tak i den mistenkte, viser det seg at det kun var snakk om en lek.

RISØR: Stjal kongens fortjenestemedalje i gull

17.49 En frekk tyv stjeler kongens fortjenestemedalje i gull fra et glasskap inne i Fredshuset i Risør. Politiet fikk en god beskrivelse av personen, og klokken 18.44 ble den mistenkte pågrepet med diverse tyvgods på seg. Blant annet hadde han en PC og flere sølvmedaljer på seg. Den pågrepne er en 51 år gammel mann fra distriktet.

VALLE: Trafikkulykke på Suleskarveien

17.37 En enslig bil, med en person i bilen, ska ha havnet i en trafikkulykke på Suleskarveien i Valle. Føreren kommer seg ut av bilen, og klager på smerter i ryggen. Den kvinnelige sjåføren blir tatt fraktet med ambulanse til sykehuset i Stavanger.

KRISTIANSAND: Slått ned i Markens

18.57 AMK melder om at en person er slått ned i Markens i Kristiansand. Ambulanse og politi blir sendt til stedet, og pasienten har hodeskade og smerter i magen. Han blir derfor fraktet til akuttmottaket. Den fornærmede, en 35-åring fra Kristiansand, er ikke særlig villige til å prate med politiet, men gjennom andre kanaler får politiet opplyst et fornavn på gjerningsmannen. De har foreløpig ikke klart å finne han.

GRIMSTAD: Ulvolig mopedkjøring

19.00 En person i 40-åra blir stoppa på Fevik i Grimstad, og anmeldt for å kjøre moped uten gyldig førerkort.

LILLESAND: Enda en som kjørte ulovlig på moped

20.15 En 24-åring fra Lillesand kjørte på en uregistrert moped, og manglet mopedførerbeviset. Han blir anmeldt for forholdet.