KRISTIANSAND: To menn tatt med hasj på Søm

AUDNEDAL: Fikk vannplaning — kjørte i tre

**MARNARDAL: Utforkjøring

07.39:** Politiet får melding om en utforkjøring mellom Finsland kirke og Hægeland. Sjåføren av bilen er ei 21 år gammel dansk dame som blir kjørt til legevakta med hode -og ribbeinssmerter.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i Sørlandshallen

07.46:** Politiet får inn melding fra et vaktselskap om at de mistenker innbrudd i Sørlandshallen. Vaktmesteren i hallen står på utsiden og mener at det er noen der inne. Da politiet kommer til stedet slår de fast at det har vært noen inne, men at de har tatt seg ut en bakvei og stukket av i en bil. Om det er borttatt noe fra hallen er ikke sikkert, men det er heller ikke sikkert at det var så mye å stjele med seg derfra.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på legesenter

07.47:** I løpet av natten har noen tatt seg inn i Lund legesenters lokaler i Kirkeveien. Uvedkommende har tatt seg inn ved å bryte opp et vindu. Inne på legesentere hadde det blitt brutt opp noen dører. I tillegg var hele lokalet endevendt. Det er foreløpig usikkert hva som eventuelt er stjålet.

**ARENDAL: innbrudd på skole

08.28:** Politiet får melding om innbrudd på Stuenes skole i Arendal. Uvedkommende har banet seg adgang til skolen ved å knuse en dør. I tillegg er innvendige dører ødelagt. Det er foreløpig bragt på det rene at skole har blitt frastjålet en prosjektor.

GRIMSTAD: Tre mistet lappen i løpet av en time

**BYGLAND: Trafikkontroll

08.20-09.00:** Politiet i Byglandsfjord hold en kontroll i Skoleveien. 65 kjøretøy ble kontrollert, og det kommer ingen reaksjoner i etterkant av kontrollen fra ordensmakten.

**TVEDESTRAND: Tyrveri av båthenger

10.00:** En Brendrup båthenger med registreringsnummer VS2942 har blitt stjålet fra en parkeringsplass i Tvedestrand.

**KRISTIANSAND: Stjålet moped

10.21:** Søndag 22.august ble en moped med registreringsnummer NK4163 stjålet fra rutebilstasjonen i Kristiansand.

KRISTIANSAND: Førerkortbeslag

14.16: UP avholdt en laserkontroll i en 40-sone i Marviksveien i Kristiansand. En bil passerte UP sitt kontrollpunkt i 70 km/t. Dermed må bilisten, en 52 år gammel kvinne fra Vennesla, finne seg i å bruke andre fremkomstmidler enn bil den nærmeste tiden.