(Klikk play-symbolet for å se reportasje)

KRISTIANSAND: Klokka 16.45 sendte 110-sentralen melding til Kristiansandsregionen brann og redning om gressbrann i Voiebyen. Da mannskapsbilen med et vaktlag på fem personer kom til stedet, viste det seg å være boligbrann og ytterligere ressurser ble kalt ut.

Klokka 17.10 var tankbil og ytterligere et vaktlag fra brannvesenet på plass. I løpet av få minutter fikk røykdykkerne kontroll over brannen i boligen.

Boligen som var utsatt for brann ble herjet av svært mye røyk og brannmester Tor Anders Brøvig bekrefter at temperaturen inne i boligen var svært høy. Hele huset er sotlagt innvendig.

— Vi har hatt brann i huset og det er nokså utbrent i hele 1. etasje. Brannårsaken kan vi ikke si ennå, det må brannetterforskerne ta seg av, sier Brøvik.

Ingen ble fysisk skadet i brannen.

Brannårsaken er uklar og ifølge politiets patrulje på stedet vil kriminaltekniker fra felles krimenhet i Agder politidistrikt trolig gjennomføre undersøkelser i huset.

Klokka 17.27 meldte brannvesenet at de hadde full kontroll på brannen. Brannvesenets folk gjennomfører utover kvelden restverdiredning med vifter i huset for å sikre gjenværende verdier.

Se reportasjen fra brannstedet