**GRIMSTAD: Kjørte traktor ulovlig

22.50** Lite var lovlig da to 16-åringer la ut på tur med en traktor ved Fjære i Grimstad sent fredag kveld. Traktoren hadde ikke lys, guttene hadde ikke førerkort for traktor, og i tillegg kjørte de på en gang— og sykkelsti. Det endte med at politiet satte seg bak rattet, satte på lyset, og kjørte traktoren hjem til den ene av guttenes bestefar, som eier doningen. Guttene ble anmeldt for kjøring uten førerkort, traktoren ble avskiltet, og foreldrene ble varslet.

**ARENDAL: Fyllekjørte i Stintebakken

00.20** En 40 år gammel mann ble satt i arresten etter at han ble pågrepet for fyllekjøring i Arendal sentrum. Politiet ble tipset om kjøringen etter at mannen hadde kjørt inn i en mur og et gjerde i Stintebakken. Han forsøkte først å stikke avgårde, men ble innhentet av politipatruljen. Deretter ble han kjørt til legevakten for blodprøve, før arresten ventet. Mannen kjørte en litauiskregistrert bil, men er selv bosatt ved Eydehavn.

**LILLESAND: I arresten etter restaurantbråk

01.47** En 21 år gammel mann fra Lillesand blir anmeldt for å ikke etterkomme politiets ordrer etter at han slo seg vrang på restauranten Beddingen. Ifølge operasjonsleder Frank Solås pratet mannen seg selv rett inn i arresten i Arendal.

**FLEKKEFJORD: Rev ned datamaskin

02.19** Politiet ble tilkalt etter at to personer gikk inn i resepsjonen ved Hotell Maritime i Flekkefjord og rev ned en datamaskin. Personene stakk fra stedet før politiet ankom, men den ene ble pågrepet kort tid etter. Vedkommende, en 29-åring, vil bli anmeldt for skadeverk. Politiet kjenner også navnet på den andre vandalen.

VENNESLA: Politiet skulle hjelpe mann - ble angrepet

**ARENDAL: Forsøkte å tenne på kjøpesenter

02.34** Da en politipatrulje fra Grimstad tilfeldigvis kjørte forbi Maxis kjøpesenter, oppdaget de at tre personer var i ferd med å fyre opp bål ved veggen til senteret. Personene hadde tent på plast og papir ved veggen, som består av betong og stålplater. Brannen ble slukket av politipatruljen, og brannvesenet ble tilkalt for å foreta en kontroll. De tre brannstifterne ble satt i arresten i Arendal, og vil bli avhørt lørdag.

**KRISTIANSAND: Slåssing i Markens

02.47** Politiet ble oppringt av en mann via AMK som varslet at kameraten hans var blitt banket opp av tre somaliere. En patrulje kom raskt til stedet, og fikk kontroll over to personer som var i tottene på hverandre. Den ene, en 19-åring fra Kristiansand, ble tatt med til drukkenskapsarresten. Han blir anmeldt for bråk i beruset tilstand. Det er uklart om motparten vil anmelde hendelsen.

**FLEKKEFJORD: Kjørte uten gyldig førerkort

03.43** En 44 år gammel mann fra Flekkefjord ble anmeldt for å kjøre bil uten gyldig førerkort etter at han ble stanset av politiet ved Drangeid. Bileieren, en 46 år gammel mann fra Kvinesdal, satt ved siden av føreren. Han ble anmeldt for å ha overlatt bilen til en som ikke var i stand til å kjøre.

SONGDALEN: Fem personer raserte bolighus

**ARENDAL: Innbrudd i kontorlokaler

06.30** En vekter oppdaget at ubudne gjester hadde tatt seg inn i kontorlokaler tilhørende Sørlandet sykehus i Arendal. Pc'er. flatskjermer og en PDA var stjålet. Politiet i Arendal vil undersøke stedet lørdag.