**LILLESAND: Bråk på utested

00.14** Politiet fikk melding om en beruset person som oppførte seg vanskelig på utested i Lillesand. Vaktene får lagt vedkommende i bakken, og politiet får kjørt mannen, en 20-åring fra Høvåg, til arresten i Arendal.

ARENDAL: Beruset båtfører

01.05 Politibåten stopper en 12 fots pioneer, ved Pollen i Arendal. Fører, en 38 år gammel mann, virket beruset. Mann blir pågrepet og anmeldt, mistenkt for promillekjøring i båt.

KRISTIANSAND: Kjørte båt med promille

01.13 Ved Vestre havn blir en 49-åring i en 21 fots båt stoppet. Mannen blåste rødt i politiets alkometer, og utslaget viste rundt en i promille.

**ARENDAL: Knuste vindu og truet med kniv

01.37** Politiet får medling om en person som har knust et vindu i bolig ved Vestre Buflaten i Arendal. Husverten ringte vedkommende som eier leiligheten. Når vedkommende kommer til leilighet er en 24 år gammel mann fra distriktet på stedet og truer med kniv. Han er også mistenkt for å ha knust vinduet.

**MANDAL: Falt i Mandalselva

01.30** En overstadig beruset kar på 63 år falt i Mandalselva. Blir raskt hjulpet opp fra elva.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring båt

02.05** I gjestevavna i Kristiansand blir en 20 fots båt med 115 hestekrefter stoppet. Mann, som er 49 år, viser seg å ha cirka en i promille.

KRISTIANSAND: Grovt tyveri

Ansatt ved Bjarne Johansen, på Dalane, ser at to personer stjeler fra forretningen. Politiet er oppe på stedet og pågriper to polske personer i slutten av 20-årene. Politiet fant fant 100 lykter i bilen som de to personene blir stoppet i. Det viser seg også at de to innbrakte har forsøkt å stjele 111 katalysatorer til en verdi av 750 kroner stykket. De pågrepne er satt i arresten i Kristiansand.

**MANDAL: Slåssing på Kroen i Mandal

02.34** En person ligger nede på bakken når politiet kommer til stedet. Politiet kjører personen, som har et kutt over øyet, til legevakten. Det viser seg at personen med kuttet, en 38-åring, har oppført seg truende, og personen som slo, en 43-åring, blir dimittert. 38-åringen blir skrevet anmeldelse på.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring båt

02.52** Politibåten i Kristiansand stopper en 25 fots båt i Østre havn. Fører av båt, en 52-åring fra Kristiansand, har nokså nøyaktig 1 i promille.

**KRISTIANSAND: Anmeldt for legemsfornærmelse

04.00** Blir det meldt om slåssing utenfor rutebilstasjonen i Kristiansand. En 27-åring blir arrestert. Vedkommende er i besittelse av hasj, samt penger som er stjålet fra en bil. Personen er en kjenning av politiet.

**MANDAL: Mistenkt for promillekjøring

04.10** I Marnarveien i Mandal stopper en politipatrulje en kar på 23 år som mistenkes for kjøring med promille. Han blåser til 1,7 i promille, og det blir derfor rutinemessig tatt utvidet blodprøve av mannen.

**NODELAND: Innbrudd på skole

05.25** Gikk alarmen på Tunballen skole i Nodeland. Politiet har ikke vært på stedet og sjekket ennå, men glassmester har fikset vindu som var knust.

KRISTIANSAND Innbrudd i sitt nye hus

I løpet av natten har tyver bårt seg gjennom døren på et nytt hus på Kulia i Kristiandsand. De uvedkommende tar tatt seg inn i huset og har stjålet elektrisk verktøy.

**ARENDAL: Kontroll på Tromøy

08.16** På grunn av dataproblemer hos politiet kommer resultatene fra gårsdagens politikontrollen på Trommøy først i dag. 640 kontrollerte kjøretøy: 12 fikk utslag på promilletest, tre av dem hadde over tillat promille. To biler ble avskiltet, tre kjørte uten førerkort, fire personer fikk gebyrer og ett forenklet forelegg ble skrevet ut.