**KRISTIANSAND: Knakk flaggpinne på Amigos

01.24** En 20 år gammel mann fra Vennesla ble anmeldt for skadeverk etter å ha knekt en flaggpinne på Amigos restaurant i Vestre Strandgate.

**KRISTIANSAND: Måtte hjelpes i gang av politiet

01.39** En 20 år gammel mann fra Kristiansand lå rett ut på Nedre Torv og måtte vekkes og settes i marsj av politiet. Men like etterpå fikk politiet igjen melding om den samme mannen, og da de kom til stedet, var ikke mannen i stand til å ta vare på seg selv for beruselse. Han måtte tas med av politiet.

**SØGNE: Bråk ved Rema 1000

01.41** Politiet fikk klager på bråk ved Rema 1000. En ungdomsgjeng stod utenfor. Patruljen roet ned ungdommene.

**KRISTIANSAND: Drakk på offentlig sted

01.57** I Markens ble en 22 år gammel mann anmeldt for å ha drukket øl på offentlig sted.

**VENNESLA: Slått med spade

02.10** Politiet fikk melding fra en mann som sa han var slått flere ganger av en annen med en spade. Slagene hadde også truffet i ansiktet. Den 59 år gamle mannen som ble slått oppsøkte selv lege og vil anmelde forholdet. Gjerningspersonen er kjent for politiet.

**LILLESAND: Fikk slått ut tenner

02.15** En kvinne på 23 år fra Lillesand ble satt i arresten etter slåssing på ruteblistasjonen. En ung mann fikk et dypt kutt i leppa og noen løse tenner etter slåssingen.

**LILLESAND: Slåssing i taxikøen

02.15** Seks-åtte meget ampre personer lagde bråk i taxikøen på rutebilstasjonen. Patruljen hadde vanskelig for å få oversikt over hva som hadde skjedd, men har notert ned navn på de involverte.

**KRISTIANSAND: Tatt for promillekjøring ved Parko

02.18** En mann i femtiårene fra Island ble stoppet av politiet i Vestre Strandgate. Mannen ble tatt med til legevakt for å avlegge blodprøve, da det er mistanke om promillekjøring. Mannen ble deretter dimittert.

**KRISTIANSAND: To hentet i ambulanse ved Leopold

02.45** To ambulanser ble sendt til stedet da de fikk melding om at to personer lå på bakken utenfor Leopold. Den ene skal ha gulpet blod og den andre skal ha hatt kramper. De to var ikke i stand til å oppgi personalier, og ble begge sendt til sykehus i hver sin ambulanse. Ifølge politiet kan tilstanden til de to komme av selvforskyldt rus.

**KRISTIANSAND: Stjal brannslukkingsapparat

03.19** Politiet fikk beskjed fra veitrafikksentralen i Porsgrunn om at en person drev skadeverk på et brannslukkingsapparat. Politiet fant en kvinne med brannslukkingsapparatet. Hun hadde fjernet sikringen, men ikke brukt apparatet. Helsepersonell tok seg av kvinnen.

**KRISTIANSAND: Spyttet på politiet

03.24** En irakisk mann ble tatt av politiet etter å ha laget bråk på Hotell Sørlandet i Dronningensgate. Da mannen ble pågrepet, spyttet han på polititjenestemennene.

**KRISTIANSAND: Slåss på rutebilstasjonen

03.47** Det kom inn melding om slåssing på rutebilstasjonen, og fem polske personer skal ha vært innblandet. Men fornærmede ville ikke anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Brannslukkingsapparat borte

03.56** For andre gang denne natten fikk politiet melding om fjerning av brannslukkingsapparat fra en tunnell – denne gangen var det Presteheia-tunnellen ved Gimlekollen det gjaldt. Ganske riktig var apparatet borte, men ingen er mistenkt for tyveriet.

**KRISTIANSAND: Høylytt fest på Lund

04.10** Det kom inn klage på roping og hoiing fra en grillfest i Kuholmen. Politiet reiste til stedet og roet grillfesten.

**KRISTIANSAND: Lå med beina ut på E 18

04.29** Politiet fikk melding om at en person skal ha ligget med beina delvis ut i veien ved Statoil i Vesterveien. Men da de kom til stedet, var det ingen personer å se.

**MANDAL: Mistenker bestillingstyveri

11.39** En båteier har hatt besøk av tyver i båthuset sitt ved Kallhammeren. Tyvene har gått omstendelig til verks og stjålet deler av diverse utstyr til en 23 fots motorbåt. Båteieren mistenker at tyveriet er et bestillingstyveri.