KRISTIANSAND: Mannen står nå tiltalt for de grove voldstilfellene i Kristiansand tingrett.

Sparket i hodet Det første voldstilfellet skal ha skjedd natt til 4. mars i fjor. Det er ikke klart om mannen var alene eller utførte volden sammen med andre. 22-åringen skal ha gått til angrep på en mann i Markens gate , og slått ham flere ganger i hodet. Dette førte til at mannen falt i bakken. Deretter skal 22-åringen ha sparket mannen i hodet og/eller i kroppen.

I tillegg skal han ha trampet ham i ansiktet. Dette førte til at offeret brakk kjevebeinet og at tre tenner løsnet.

Om kvelden 16. mai i fjor skal mannen ha vært på Odderøya. Der gikk han ifølge tiltalebeslutningen til angrep på en annen mann og slo ham i ansiktet med knyttet hånd. Offeret skal ha falt i bakken og fikk et kutt i panna som måtte sys med ti sting.

Mistet bevissthet Natt til 24. juni i fjor skal 22-åringen ha slått og/eller sparket en annen mann i hodet og/eller kroppen, mens mannen lå på bakken. Dette skal ha skjedd i Markens gate. Fornærmede mistet bevisstheten og måtte sy to sting i hodet. Kristiansandsmannen skal ha vært sammen med andre personer om denne handlingen.

Det siste voldstilfellet mannen er tiltalt for, skjedde natt til onsdag 16. januar i Vestre Strandgate. Da skal en mann ha blitt slått gjentatte ganger i hodet og/eller i kroppen av 22-åringen, og handlingen skal ha skjedd uprovosert.

I tillegg er mannen tiltalt for kjøp og bruk av narkotika, samt at han skal ha klatret opp på taket av en politibil slik at den fikk en bulk.

Dersom mannen blir dømt, må han belage seg på å betale erstatning til ofrene.