KRISTIANSAND: — Det er synd, for etter at vi måtte avlyse, har vi blitt nedringt av folk som ville kjøpe billetter. Telefonen har knapt stått stille, sier Jon Olav Pfaff ved Havana Etcetera til fvn.no.

Refunderer billettene

Han forteller at sviktende billettsalg var årsaken til at de måtte avlyse. Showet måtte sette opp ekstraforestillinger da det var i byen i februar tidligere i år, på grunn av stor pågang. Muligens ble showet for tett opp til sist show.

Pfaff opplyser at det ikke blir aktuelt å sette showet opp igjen, etter den store pågangen i ettertid.

— Nei, nå er forestillingen dessverre avlyst, og de som har kjjøpt billetter vil få pengene tilbake. Men jeg må jo si at det er litt typisk sørlendinger å være sent ute, sier Pfaff.

Og denne gangen straffet det seg altså for alle som måtte være interessert i se showet.

Ingen reserveløsning

Komikerduoen, kjent fra sine mangeårige show på TV2, har de siste årene blant annet vært på skoleturné mot mobbing, holdt show for bedrifter, lystige lag, og forestilliger på diverse utesteder, ifølge deres hjemmeside.

Det er ikke planlagt noen reserveløsning i kveld, forteller Pfaff, som er spent på hvordan første kvelden med kortere skjenke- og åpningstider vil bli.

Kjersti Døwsland i managementet til Kjetil og Kjartan er ikke interessert i å si noe til fvn.no utover at forestillingen er avlyst.