**KRISTIANSAND: Rabiat på Havana

01.34** En 34 år gammel mann fra Bergen ble innbrakt til Kristiansand politistasjon etter at vakter ved utestedet Havana meldte fra om en rabiat gjest. Mannen vil bli anmeldt for bråk i beruset tilstand.

MANDAL: Slått ned med to ølflasker

**ARENDAL: Til sykehus for fyll

02.00** En 20 år gammel kvinne var så beruset at hun kollapset inne på restauranet Madam Reiersen. Kvinnen ble først kjørt til legevakten, deretter til akuttmottaket ved Sørlandet sykehus i Arendal.

FLEKKEFJORD: Tre til sykehus etter slåsskamp

ARENDAL: Gjengslagsmål avverget

**MANDAL: Slo seg vrang og oppga falsk personalia

02.57** Politiet fikk melding om at føreren av en Audi A8, som var på vei ut av sentrum, trolig var beruset. Mannen, en 19-åring fra Mandal, ble stoppet på E 39 like vest for Mandal etter at politiet observerte vinglete kjøring. 19-åringen ble innbrakt til Mandal politistasjon, men slo seg vrang og oppga falsk personalia. Mannen var så vanskelig å ha med og gjøre, at politiet mistenkte han for å være ruset på narkotika. Han måtte derfor avlegge en utvidet blodprøve før han ble sluppet løs.

**GRIMSTAD: Ingen tatt etter mystisk biluhell

03.30** Politiet fikk melding om at en bil hadde gått rundt og lå på taket ved butikken Lidl i Lillesandsveien. Bilen, en Volkswagen Golf, hadde polsk registreringsnummer. Da patruljen kom til stedet lå bilen fortsatt på taket med lyset på, men ingen personer var å se i nærheten. Ifølge vitner løp tre personer fra stedet etter uhellet, men politiet har ikke klart å komme i kontakt med noen. Bilfunnet vil etterforskes videre for å finne ut om bilen er stjålet, og for å komme i kontakt med eier. Ingen er mistenkte etter uhellet så langt.

**GJERSTAD: Beruset kvinne til arresten

03.40** En kvinne kontaktet politiet og forklarte at hennes mor blødde etter å ha fått en kopp i hodet. Hendelsen skulle ha funnet sted på en fest i huset, men da politiet kom til stedet var festen så godt som avsluttet. En kvinne var imidlertid så beruset at hun ble tatt med inn til arresten.