KRISTIANSAND: Brannvesenet fikk melding om at det brant i en leilighet i Gislemyrveien klokken 08.19. Brannmannskapene fikk raskt kontroll over brannen.

— Brannen hadde et relativt lite omfang. To personer var i leiligheten, begge kom seg ut, opplyser Frank Solås, operasjonsleder ved Agder politidistrikt, til fvn.no.

Tatt hånd om av helsepersonell

Ettersom leiligheten var en del av en større boligblokk ble det satt i gang en større utrykning. Politi, brannvesen og AMK sendte flere biler til stedet.

Brannen brøt ut i en leilighet i andre etasje.

— To personer, en mann og ei dame, var i leiligheten da det begynte å brenne. De blir nå tatt hånd om helsepersonell, sier Helge Zachariassen, overbefal i Kristiansand brann og redning.

- Startet på soverommet

Brannen skal ha startet på soverommet i leiligheten.

— Vi fikk melding om røykutvikling, og at det kunne være folk inne i leiligheten. Vi gjennomsøkte den med røykdykkere, men det viste seg at de to som var i leiligheten hadde kommet seg ut, sier Helge Zachariassen.

Brannen skal ikke ha spredt seg til andre leiligheter i blokka. Deler av leiligheten som brant er totalskadet.

— Soverommet er totalskadet. I resten av leiligheten er det store røyk- og vannskader, sier Zachariassen.

LUFTER UT: Ved 9-tiden var brannen slukket og brannvesenet begynte utluftningen. Politiet var også på plass for å undersøke leiligheten nærmere. Foto: Erlend Olsbu. Foto: Erlend Olsbu