**KRISTIANSAND: Innbrudd

08.00:** Det blir meldt om innbrudd ved Bay Auto i Sørlandsparken. Forholdet er anmeldt.

**MANDAL: Innbrudd

08.16:** Ved et konkurssalg i Mikkelsmyrveien i Mandal har uvedkommende vært inne. Høytalere, 8-10 jakker med merket TwentFour og en drill er stjålet.

**VENNESLA: Trafikkuhell

08.23:** To biler er involvert i et trafikkuhell ved rundkjøringa i Vennesla. Politiet rykket ut. En person anmeldes for å ha kjørt med utgåtte dagsprøvekjennemerker.

KRISTIANSAND: Innbrudd

En bolig på Strai har i går kveld eller natt blitt utsatt for innbrudd. Et vindu er brutt opp. Gullkors, ringer og smykker er stjålet. 2000 kroner i kontanter er også fjernet. Politiet har vært på befaring.

**ÅSERAL: ATV-tyveri

11.00:** Politiet fikk inn melding om at en ATV var stjålet i Eiken. Kjøretøyet er gult og har kjennemerke PJ1034. Tyveriet har skjedd i løpet av fem siste døgn.

VALLE: Innbrudd

En hytte ved Lille bjørnevann i Valle har i løpet av perioden 1. september til 4. desember hatt besøk av ubudne gjester. Eieren, som er på ferie i Spania, har sagt til politiet at det er lite å stjele i hytta. Han blir med politiet på befaring ved en senere anledning.

**KRISTIANSAND: Krangel

14.03:** En drosjesjåfør kontakter politiet og forklarer at han er i krangel med en annen person. Denne personen skal ha sparket i drosja og påført den skader. Forholdet er anmeldt og en mann (45) mistenkes som gjerningsmann.

**SONGDALEN: Innbrudd

14.36:** Politiet får meldt et innbrudd i et hus i Lausnesveien. Ei lommebok med 1500 kroner i kontanter er stjålet.