VENNESLA: Har problemer med bilspinning

23.40 Politiet har nok en gang fått melding om bråk med biler som spoler og spinner i Skarpengland sentrum. Uregistrerte biler kjører rundt og ødelegger nattesøvnen til naboer. I tillegg skal de i dag ha sendt opp fyrverkeri. Da politiet kom til stedet i dag var alle forsvunnet.

— Dette er et gjentatt problem flere ganger i helgene, sier operasjonsleder Hans Petter Osaland i Agder politidistrikt.

Politiet varsler nå opplegg for å få bukt med problemet.

KVINESDAL: Lagde bråk på Ponti's

23.55 En kjenning av politiet oppførte seg truende og voldelig på Ponti's Cafe og Pizzeria. Han skal ha vært full. Politiet ga mannen pålegg om å holde seg borte fra stedet resten av natta, noe han overholdt.

KRISTIANSAND: Knuste vindu i Kvadraturen

00.13 Et vindu i Tordenskjoldsgate 28 ble knust. Politiet rakk ikke frem til stedet før den skyldige var forsvunnet.

KRISTIANSAND: Tisset ved Leopold

00.18 En mann får bot for å ha urinert utenfor Leopold i Vestre Strandgate.

KRISTIANSAND: Ripet opp bil

00.27 En bil som stod parkert på Fidjemoen er blitt ripet opp i lakken med en spiss gjenstand både foran og bak. Eieren vil anmelde skadeverket.

KRISTIANSAND: 18-åring spyttet på betjening og varer

KRISTIANSAND: Stjal to kasser øl fra Meny

KRISTIANSAND: Tysker mistenkt for menneskesmugling

ARENDAL: Gjemte seg i buskene etter utforkjøring

TVEDESTRAND: Stakk fra politiet på stjålet moped

02.35 En 16 år gammel gutt fra tvedestrandsområdet stakk fra politiet da de ville stoppe ham idet han kjørte en uregistrert moped i Fjærekleiv. Etter kort tid ga han opp. Gutten kunne ikke redegjøre for hvor mopeden kom fra. Han sa han ikke visste hvem som eier den. Gutten luktet alkohol, og ble tatt med for å avlegge blodprøve.

ARENDAL: Skal ha truet med kniv

02.45 Tre menn på 18, 19 og 25 år ble pågrepet og vil bli anmeldt for bråk i beruset tilstand etter å ha kranglet på Castelle. De ville ikke gå da politiet ba dem om det. Den ene skal ha truet med en kniv.

KRISTIANSAND: Tisset på husvegg

02.50 En 50 år gammel mann fra Kristiansand vil få forelegg etter å ha urinert oppetter en husvegg i Gyldenløves gate.

KRISTIANSAND: Slåss i Markens

03.40 To menn på 20 og 21 år er satt i arresten og vil bli anmeldt for bråk på offentlig sted etter at de sloss i Markens gate.

KVINESDAL: Bil funnet utbrent

07.10 En Opel Vectra er funnet totalt utbrent i grøfta på Storekvina. Politiet hadde lørdag morgen ikke fått fatt i eieren.

SØGNE/SONGDALEN: Fire løpske hester

08.47 Fire hester løp på veien mellom Brennåsen og Søgne. Politiet fikk etter hvert tak i eieren som skulle forsøke å fange hestene.

SØGNE: Fikk besøk av tyver på natta

09.02 Ved 05-tiden har tyver tatt seg inn i en leilighet på Krogan. Kvinnen som var alene hjemme hørte bråk i leiligheten. En pc er stjålet.

MANDAL: Skulle klippe grein – brakk foten

Mannen var uheldig og fikk en grein inntil foten da han var oppe i et tre på Holum. Her er brannvesenet på stedet. Foto: Per Annar Holm Foto: Per Annar Holm

En uheldig mann i Mandal fikk en grein over foten mens han var oppe i et tre for å klippe greina. Hendelsen skjedde ved 09-tiden lørdag morgen i Holum.

— Han skulle kutte greiner. Greina vred seg, og kom imot ankelen, sier Trygve Gundersen, utrykningsleder for brannvesenet i Mandal.

Mannen hadde problemer med å komme seg ned fra treet. Dermed ble både brannvesen og ambulanse tilkalt. Men før brannvesenet rakk frem, hadde forbipasserende klart å få mannen ned. Han ble kjørt til sykehus i Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Butikktyv på Vågsbygd senter

10.30** En 25 år gammel mann er tatt for å ha stjålet varer på Cubus. Mannen er satt i arresten.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på Flekkerøy

10.43** I løpet av de siste 10 dagene har noen tatt seg inn i en hytte i Paulen. Det er uklart hva som er stjålet. Tyvene kom seg inn ved å knuse et baderomsvindu.

**TVEDESTRAND: Stjal fra grendehus

11.04** I løpet av natta har noen tatt seg inn gjennom et vindu til et grendehus. Et stereoanlegg er stjålet.

VENNESLA: Kollisjon mellom to biler

**MARNARDAL: Tatt med hasjplanter

12.02** En politipatrulje pågrep en mann på Bjelland. Mannen var i besittelse av noen gram amfetamin, litt hasj, noen tabletter og noen hasjplanter. Vedkommende ble satt i arresten i Kristiansand.

**RISØR: Fant tyvegods i skogen

14.24** En person som skulle ut og fotografere i naturen kom over tyvegods. Blant annet er det en golfbag med utstyr og diverse verktøy som er funnet.

ARENDAL: Stengt felt på E 18 på grunn av gressbrann

Høy musikk

I tillegg har det natt til lørdag kommet flere meldinger om høy musikk.

**GRIMSTAD: Tyveri fra båt

17.36** fikk politiet melding om tyveri fra en båt ved Inntjore i Grimstad. Tyver skal iløpet av natten ha stjålet blant annet en Garmin kartplotter fra båten. Saken vil bli anmeldt.

RISØR: Knust vidnu

Eieren av et sommerhus i Risør tok i ettermiddag kontakt med politiet etter at han oppdaget at noen hadde knust et vindu i sommerhuset hans.

**GRIMSTAD: Villmannskjøring på ATV

18.08** fikk politiet melding om villmannskjøring på ATV i Volleveien i Grimstad. En patrulje ble sendt ut og politiet kom over en person som innrømmet kjøringen. Saken vil bli anmeldt og i tillegg kontaktet politiet vedkommendes foreldre siden sjåføren av ATV-en kun er 17 år gammel.

ARENDAL: Villmannskjøring på ATV

Like etterpå fikk politiet en tilsvarende melding men denne gangen fra Nedenes. Patruljen stoppet to menn på en uregistrert ATV. Saken blir anmeldt.

**GRIMSTAD: Promillekjøring

19.56** stanset politiet i Grimstad en dame i 50-årene med mistanke om promillekjøring etter at flere hadde reagert på at hun hadde kjørt inn i en bil som stod parkert i nabolaget. En utåndingsprøve viste at damen var beruset og hun vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse

22.27** måtte politiet pågripe en 34-åring som oppførte seg vanskelig på Havana. 34-åringen ble satt i arresten og anmeldt for ordensforstyrrelse.

**KRISTIANSAND: Gikk til angrep

22.51** fikk politiet melding om at en mann hadde gått til angrep på flere personer ved en bussholdeplass i Henrik Wergelandsgate. En patrulje rykket ut til stedet og fikk en beskrivelse av gjerningsmannen. Like etterpå ble en person som passet til beskrivelsen pågrepet i Markensgate.