KRISTIANSAND: Mannen ble tatt på fersken av huseieren som sammen med en bekjent, holdt tyven fast til politiet kom fram. Da politiet ransaket mannen fant de tyvegodset.

Mannen ble satt i arresten i Kristiansand, og vil bli avhørt i løpet av søndagen.

**VENNESLA: Innbrudd i bolig

20.25** Tyver brøt seg lørdag kveld inn i en bolig på Øvrebø. Tyvene tok seg inn i boligen ved å knuse et vindu. Det er foreløpig usikkert hva som er stjålet.

**KRISTIANSAND: Mopedfører tatt

22.00** Politiet stoppet lørdag kveld en 16 år gammel gutt på en moped. Det viste seg at gutten ikke hadde gyldig førerkort. Gutten blir bøtelagt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Overstadig beruset pub-gjest

23.30** Vakter hos Havanna ber politiet om bistand fordi en full mann har lagt seg til å sove i en midtrabatt utenfor utestedet i Vestre Strandgate. Politiet henter den 44 år gamle mannen fra Evje, og plasserer ham i drukkenskapsarresten.

**GRIMSTAD: Mistet førerkortet

23.55** En 36-åring fra Åmli mistet lørdag kveld lappen da han kjørte i 89 km/t. i en 60-sone langs riksvei 24. **KRISTIANSAND/ARENDAL: Tatt for falsk legitimasjon

01.10** Politiet anmelder en 17 år gammel jente for å ha forfalsket to identitetskort. Jenta forsøkte å bruke kortene til å komme seg inn på Leopold.

En 20 år gammel kvinne blir tatt for samme forhold på nøyaktig samme tid i Arendal.

**FARSUND: Kastet stein i vinduet på bil

01.55** En fortvilt bilist ringer politiet og forklarer at en ikke navngitt person nettopp har kastet en stein i ruta på bilen hans. Mannen har gitt et godt signalement av gjerningspersonen, og politiet vil etterforske saken.

**KRISTIANSAND: Kjørt i fyllarrest

02.20** Politiet måtte kjøre en mann i fyllarresten da han ikke klarte å ta vare på seg selv. Mannen ble funnet i Høvågveien på bakgrunn av tips fra publikum. Mannen ble først kjørt til legevakt for sjekk.

**ARENDAL: Mopedist kjørte av veien

02.45** En jente ble kjørt til sykehus etter en utforkjøring med moped ved Kilsund natt til søndag. Politiet gjennomførte rutinemessig en promilletest av jenta. Prøven viste at kvinnen ikke var edru, og hun vil bli anmeldt for dette.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bolig

03.00** Tyver har forsynt seg med Ipod, lommebok, jakker og smykker fra et bolighus i Bregneveien i løpet av natten. Tyveriet ble oppdaget av huseier da gjester skulle forlate stedet. Eieren innrømmer at dørene i huset ikke var låst. Saken blir anmeldt.

**KRSTIANSAND: Bråkete pubgjest

03.10** Politiet måtte bistå vaktene på Ernst da en pubgjest slo seg vrang, og ikke ville forlate stedet. 26-åringen må påregne seg en bot, opplyser politiet.

**KRISTIANSAND: Knuste vindu på gatekjøkken

03.25** En 19-åring fra Mosby gikk amok inne på Oscar gatekjøkken i Vestre strandgate i Kristiansand natt til søndag. Mannen skal ha knust et vindu og veltet kassaapparatet. Mannen har overfor politiet innrømmet skadeverket, og vil erstatte skadene.

**RISØR: Tatt med promille

02.40** En mannlig bilist ble natt til søndag stoppet i sentrum av Risør. Politiets promilletest av 53-åringen viste et alkoholinnhold i blodet på 1,54 promille.

**KRISTIANSAND: Tipset om fyllekjøring

03.55** Vitner tipser politiet om at en synlig beruset mann er i ferd med å sette seg inn i en bil i Kirkeveien for å kjøre. Politiet rykker ut til stedet, men da er mannen vekk. Litt senere blir han pågrepet. 27-åringen blir anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Tatt med piller i bilen

05.00** En 26 år gammel mann blir stoppet av en patrulje i Arendal. Politiet finner flere piller i bilen, og mannen blir tatt med inn til stasjonen. Saken vil bli videre etterforsket.

**ARENDAL: Skadeverk på biler

06.35** Politiet får tips om at en ung gutter driver og slår løs på flere biler i Svinoddveien. Politiet rykker ut til stedet, men da er gutten borte. Det foreligger et godt signalement på gutten. Saken blir videre etterforsket.

**SONGDALEN: Forsøkte å stikke av

08.35** En patrulje kom tilfeldigvis over en mopedist som kjørte uten kjennetegn på kjøretøyet. Da politiet ville stoppe mannen, forsøkte han å stikke av. Han ble innhentet, og kunne ikke framvise førerkort. Mannen blir bøtelagt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Tatt med stoff i bilen

09.40** Politiet stoppet søndag morgen en bil på Vesterveien i Kristiansand. Det viste seg raskt at mannen ikke hadde førerkort. I forbindelse med kontrollen observerte en av tjenestemennene at det ble kastet en hvit liten pose ut av bilen. Denne inneholdt formentlig amfetamin. Dermed ble fire personer innbrakt til stasjonen for videre sjekk. Mennene vil bli avhørt i løpet av dagen.