**ARENDAL: Firehjuling stjålet

15.21:** Politiet får melding om at en firehjuling er blitt stjålet i løpet av siste døgn. Doningen det er snakk om er en E-ton med kjennemerke PH7028. ARENDAL: Mopedtyveri

I løpet av vinteren har tyver stjålet en Gilera-moped fra en garasje hvor den var blitt oppbevart. Da den skulle hentes var den søkk vekk. Mopeden er stjålet fra Kringkollen og har kjennetegn PH9874. **IVELAND: Bil i grøfta

17.50:** — Vi fikk melding om en bil som hadde gått i grøfta ved Kjåvann. Melder mente at det kunne være mistanke om promillekjøring, forteller operasjonsleder Frank Solås hos Agder-politiet, til fvn.no.

Da politiet kom til stedet viste det seg at bilføreren, en mann i 60-årene, hadde kjørt ut i snøen. Mannen måtte blåse i politiets alkometer, og det viste at mannen ikke var beruset.

**SONGDALEN: Mopedtyveri

18.00:** Politiet loggfører melding om at en moped er blitt stjålet på Follerås i Finsland. Det skal være snakk om en sort Suzuki TSX med kjennemerke DN2283. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av siste døgn.

**FARSUND: Hytteinnbrudd

19.33:** En tilsynskvinne oppdager at det har vært innbrudd i en hytte hun har kontroll over. Et vindu skal være knust, men det er ikke kjent hva som eventuelt er blitt stjålet.

**BYGLAND: Snøscooter stjålet

19.43:** En snøscooter av typen Arctic Cat Crossfire ble meldt stjålet fra en parkeringsplass ved Austadkleiva. Scooteren er sort, og har registreringsnummer RB1545.