LILLESAND: Fant hensatt leiebil

12.55: Ved tunnellundergangen ved Solkollen i Lillesand blir det funnet en hensatt bil. Det viser seg å være en underslått leiebil og utleiefirma vurderer om de skal anmelde saken.

**VEGÅRSHEI: Bil i grøfta

12.59:** Det kommer en melding om en bil som ligger i grøfta ved fv 416 mellom Akland og Vegårshei. Den har falt ned en skråning og politiet har vært i kontakt med bileier. Det er ingen mistanke om straffbare forhold og bilerier sørger selv for at bilen blir berget.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i kjellerbod

13.12:** I Trollkleiva i Kristiansand skal det ha vært et innbrudd i en kjellerbod. En patrulje har vært på stedet og tatt åstedsundersøkelse, men det er fortsatt uklart hva som er stjålet.

**ARENDAL: Butikktyv 1

14.56:** Hos Vero moda i Arendal har personalet tatt hånd om en butikktyv som skal ha forsøkt å stjele en fleecejakke. En 33 år gammel kvinne fra Arendal blir kjørt til arresten til avhør.

**FARSUND: Pipebrann

16.09:** Det kommer en melding om en pipebrann på Helle i Farsund. Det er 110-sentralen som melder om brannen. Politiet rykker ikke ut og brannvesenet har tatt hånd om brannen.

Les også: Pipebrann i Farsund

**MANDAL: Villmannskjøring

16.18:** Det kommer en melding om villmannskjøring på Gamle Søgnevei i Mandal. Høy fart skal ha endt opp med en bil i grøfta og det skal etter sigene kry av ungdommer rundt bilen. Når politiet kommer på stedet er både bil og ungdom forduftet.

**KRISTIANSAND: Butikktyv 2

17.00:** Det er en butikktyv på Kiwi på Lund som ikke vi legitimere seg. Politi ankommer stedet og sørget for at riktig personalia blir gitt til personalet. Tyver er en 48 år gammel mann fra Kristiansand.

**ARENDAL: Sendte opp nødbluss

17.28:** Politiet får melding om at tre nødbluss har blitt sendt opp mellom Eydehavn og Hivsund utenfor Arendal. HRS blir orientert og har hatt oppe luftambulansen til å søke i området. De fant ingenting og søket ble dermed avlyst

**VEGÅRSHEI: Innbrudd 2

18.17:** En hytteeier ved Tjuslia melder at det har vært innbrudd i hytta hans mellom 23. desember og i dag. Det skal være brutt opp en verandadør og TV, DVD, stereoanlegg og PC skal være stjålet. Politiet har vært på stedet og har hatt åstedsundersøkelse.

**MARNARDAL: Villmannskjøring 2

18.30:** Det kommer inn klager på villmannskjøring ved rv 55 ved Øyslebø. Klagerne melder om helt vill kjøring med snøskuter, firehjulig og biler om hverandre spesielt ved Heddeland. Politiet har vært oppe med sivil politibil, men har ikke funnet noe som passer til beskrivelsen.

BYGLAND: Frontkollisjon på riksvei 9

**VENNESLA: Bil forlatt i vegbanen

20.34:** Politiet får flere meldinger om en bil som står farlig hensatt i vegbanen ved Kile i Vennesla. Politiet sender en patrulje og det viser seg at bilen står ute i veien uten varselstrekant og den er i tillegg uregistrert. Patruljen treffer på en kar som knyttes til bilen.

— Han blir pågrepet og kjørt til Kristiansand med mistenkes ruskjøring. Det blir også beslaglagt mindre mengder amfetamin på vedkommende, forteller operasjonsleder Jon Kvitne ved Agder politidistrikt.

**ÅMLI: Kjørte på hjort

21.13:** En bilist melder at han har kjørt på en hjort ved fylkesveg 415 ved Åmli. Det har også ført til mindre skader på fronten på bilen. Han er satt i kontakt med viltnemnda.

**KRISTIANSAND: Ungdommer med narkotika

21.56:** En patrulje i Kristiansand pågriper to personer med mistanke narkotika. Begge blir innbrakt til arresten og de er henholdsvis 16 og 17 år gamle. Den ene hadde litt narkotika på seg og blir anmeldt. Den andre blir det ikke funnet noe på. Begge blir overlatt til sine respektive foreldrene.

**LINDESNES: Klikket på fest

22.06:** Det kommer inn en melding om en kar som skal ha klikket på en privat fest ute i Spangereid. Politi ankommer stedet og avslutter festen. Ingen har kommet til skade eller vil anmelde noe så det ordnet seg på stedet.