KRISTIANSAND: Ruset mann angrep politibil

00.10: En politipatrulje i Markens melder at en ruset mann har gått til angrep på bilen deres. Mannen slo en pose med ølflasker mot taket på bilen, før han løp avgårde. Politibetjentene i bilen satte etter, og fikk tak i mannen. Mannen ble kjørt til legevakten for en sjekk av tilstanden, før han ble brakt videre til arresten. Mannen er i midten av 40-årene fra Kristiansand. Han er anmeldt.

ARENDAL: Knuste bilrute

00.30: En mann ble pågrepet for å ha knust ruten på en bil ved Langbrygga. Mannen hadde kuttet seg da han knuste bilruten, og ble kjørt til legevakten for å bli lappet sammen. Han er anmeldt.

KRISTIANSAND: Ramlet utfor brygga

00.30: Politiet får melding om at en mann har ramlet utfor brygga på fiskebrygga. Mannen kom seg på land i god behold, og ifølge politiet gikk han rett videre til et av skjenkestedene i nærheten.

ARENDAL: Kjørte båt i fylla

00.50: En politibåt pågrep en beruset båtfører. Føreren er en mann i midten av 30-årene. Han ble brakt til politistasjonen, og er anmeldt.

SØGNE: Skallet til vakt

00.55: Puben på Tangvall melder at en gjest har skallet til en vakt. Gjesten, som er en mann i begynnelsen av 20-årene, skal ha blitt forbannet da han ikke fikk ha med seg drikke ut fra stedet. Forholdet ble ordnet på stedet, og det vurderes å anmelde mannen.

ARENDAL: Urinerte på kjellerporten til politistasjonen

01.50: En mann valgte feil plass til å gjøre sitt fornødne. Han ble oppdaget av en politipatrulje da han stod og urinerte inntil kjellerporten på politistasjonen. Mannen kan vente seg en bot på flere tusen kroner.

GRIMSTAD: Blandet seg inn i politiets arbeid

02.30: En kvinne i 20-årene ble arrestert for å blande seg inn i politiets arbeid. Det blir utarbeidet en rapport på forholdet.

**LILLESAND: Stakk av etter utforkjøring

02.30:** Politiet får melding om at en bil har kjørt av veien ved Statoil stasjonen. De fire personene som var i bilen stakk fra stedet, men politiet fikk raskt tak i dem. Føreren, som er en mann i 20-årene fra, ble tatt med til legevakten for blodprøve. Han mistenkes for å ha kjørt bil i beruset tilstand, og blir trolig anmeldt for dette. De tre passasjerene i bilen vil bli avhørt som vitner. Alle de fire personene er fra Lillesand.

KRISTIANSAND: Slått og sparket av ti personer

02.30: En mann i begynnelsen av 20-årene fra Lørenskog ble brakt til sykehus etter å ha blitt slått og sparket av flere personer ved Vestre Kiosk. Les mer i egen sak.

RISØR: Kvinne slått i bakken

02.30: En mann melder fra om at kona hans har blitt slått ned. Kvinnen, som er i 30-årene, skal ha falt i bakken og fått astmanfall. Gjerningsmannen er en mann i 20-årene. Han er anmeldt for uprovosert vold.

ARENDAL: Slåsskamp ved kulturhuset

03.00: AMK melder om at en mann er slått ned ved kulturhuset. Det viser seg å ha vært et oppgjør mellom flere personer på stedet. Fire menn skal ha kommet kjørende i en bil, og stoppet da de fikk øye på tre andre de hadde vært i klammeri med tidligere. Det brøt ut slåsskamp mellom mennene, og to av mennene fikk skader. En av dem fikk et kutt over øyet, mens den andre fikk et kutt i panna. Den ene mannen ble brak til sykehus med ambulanse. Alle mennene er mellom 35 og 40 år.

KRISTIANSAND: Kjørte i fylla med narkotika på seg

03.30: En mann i slutten av 20-årene tatt for promillekjøring ved 7-Eleven i Markens gate. Politiet fant i tillegg narkotika på mannen. Han ble satt i arrest, og blir anmeldt.

MANDAL: Innbruddsforøk og innbrudd i boliger

05.00: Politiet får melding om grovt tyveri fra en bolig på Ytre Støle. Den samme boligen hadde innbrudd for 14 dager siden. Da politiet kommer til stedet ser det ut som om noen har forsøkt å komme inn i boligen, men at ikke noe er stjålet. Det har vært innbrudd eller innbruddsforsøk i flere boliger i området, og politiet jobber med å få oversikt over situasjonen. De mener innbruddstyvene har brukt båt for å komme seg til og fra området.

TVEDESTRAND: Tente bål utenfor hus

05.30: Noen hadde tent opp bål utenfor et hus i sentrum. Politiet ba dem om å slukke bålet, da det er strengt forbudt å brenne bål på denne tiden av året. Operasjonsleder Øystein Vellesen påpeker at det er spesielt uklokt å tenne bål midt i et boligområde.

GRIMSTAD: Måke startet gressbrann

06.00: En måke som hadde tatt ut feil kurs fløy rett i en strømledning i Gjærbrøndveien og tok fyr. Den forkullede måka falt i bakken og antente det tørre gresset. Brannen ble slukket før den rakk å utvikle seg.

FARSUND: Ramponert bil

08.25: Politiet får om en ramponert bil. Noen har knust vinduene på bilen og herpet den fullstendig. En patrulje har vært på stedet og gjort undersøkelser.

FLEKKEFJORD: Ungers båtmotor stjålet

09.00: En far melder fra om at båtmotoren fra båten til ungene hans er blitt stjålet fra Loga. Motoren er en Suzuki 2,2 hester, og ungene vil ha den tilbake slik at de kan dra på flere båtturer i sommer.

LILLESAND: Mopedist veltet i rundkjøring

10.16: En mannlig mopedist i 80-årene kom borti kantsteinene på en av de nye rundkjøringene på riksvei 402 ved Saint-Gobain. Mannen veltet på mopeden, og skal ha fått skader i hoften og i beinet. Han ble brakt til sykehus for sjekk.