**ARENDAL: Musikkstøy

23.12:** Politiet mottar en melding om høy musikk og støy fra en sentrumsnær adresse i Arendal. Politiet drar til stedet og gjenoppretter natteroen.

**SØGNE: Trafikkdirigering på E39

00.35:** Et firma som kjører bredtransport melder om problemer med ett hjul på en henger i Trybakken på E39. Problemene gjør at de ikke får kjørt videre, og sjåføren mener de står litt farlig plassert. Politiet drar til stedet for å korrigere trafikken.

**KRISTIANSAND: Mistanke om sykkeltyveri

01:10:** Politiet mottar en melding fra en person som har observert to yngre gutter som skal ha gått og kjent på låste sykler nede på rutebilstasjonen. Da politiet ankommer stedet er guttene borte og ingen sykler er stjålet.

KRISTIANSAND: Trafikkuhell

Les saken her.

**RISØR: Påkjørt rev

01.55:** Politiet mottar en melding fra en fører som har kjørt på en rev på gamle E18 mellom Akland og Sønderledd. Reven stakk til skogs.

**GRIMSTAD: Klage på støy

01.55:** Klage på støy i et hus i Opplandsveien i Grimstad. Politiet er på stedet og gjenoppretter natteroen.

**LYNGDAL: Klage på støy

02.02:** Politiet mottar en melding om støy fra en sentrumsnær adresse i Lyngdal. Da patruljen ankommer stedet er det stille og rolig, og politiet har ikke mottatt flere klager.

**KRISTIANSAND: Klammeri

02.40:** Politiet får melding om et mindre klammeri i krysset Holbergsgate og Gyldenløvesgate. En gutt skal ha havnet i klammeri med tre andre gutter, men det skal ikke ha ført til noen personskader. Det var kun fornærmede som var på stedet da politiet kom, og det er usikkert om han vil anmelde saken.

**KRISTIANSAND: Bruk og besittelse av narkotika

03.09:** Politiet kontrollerer en bil i Skippergata, og mistenker at passasjerene kan ha brukt narkotika. De erkjenner bruk av hasj, og det blir funnet mindre mengder marihuana på den ene passasjeren. En 21 år og to 18 år gamle gutter blir innbrakt til arresten og vil bli anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Klatring i stillas

03.13:** Politiet mottar en melding om en 20 år gammel mann som klatrer i stillaset på en adresse i Kronprinsensgate, og er nesten oppe på taket. Politiet får mannen ned fra taket og sender han hjem til sin egen adresse.

**KRISTIANSAND: Besittelse av narkotika

03.46:** Politiet kommer over to personer i Markens gate som er i besittelse av narkotika. En 33 år gammel mann fra Rogalandsområdet er i besittelse av narkotiske tabletter, mens en 31 år gammel mann fra Kristiansandsområdet blir tatt med et halvt gram hasj. Begge vil bli anmeldt for besittelse av narkotiske stoffer.

**FLEKKEFJORD: Innbruddstyv pågrepet

04.02:** Politiet får melding av en eier som har pågrepet en innbruddstyv på sin fabrikk på Gyvland. Innbruddstyven, en 24 år gammel mann fra Listerområdet, oppfører seg rolig og greit. Mannen vil bli anmeldt for forholdet.

**MANDAL: Innbrudd

04.12:** Politiet mottar en melding fra en mann som har hatt ubudne folk på besøk i en sentrumsnær adresse i Arendal. Innbruddstyven(e) har fått med seg et skrin med rundt 100 — 150 kroner i småmynter. Tyven(e) har kommet seg inn gjennom hoveddøra i huset, og det tyder på at de har brutt seg inn. Politiet vet ikke hvem tyven(e) er.

**KRISTIANSAND: Oljesøl

07.31:** Politiet får melding om oljesøl i rundkjøringen etter du har kjørt av E18 mot Bardstølveien. Vegtrafikksentralen har overtatt saken, og vil fjerne sølet.

**RISØR: Drivende jolle

17.17:** Politibåten plukker opp en drivende jolle. Denne taues tilbake til Risør og blir overlevert til eieren.

**ARENDAL: Vinglete kjøring

18.08:** Politiet ligger bak en bil som kjørte vinglete i retning Tvedestrand. Den 57 år gamle sjåføren får beslaglagt førerkortet på stedet. Det skal ikke være mistanke om promille, men mannen skal ifølge operasjonsleder Ove Austenaa ikke være skikket til å kjøre bil.

**KVINESDAL: Knust bakrute

18.27:** Politiet får inn melding om en bakrute på en bil som har blitt knust. Det skal ikke være noe som er stjålet.

**LILLESAND: Sprut fra betongbil

18.44:** Bilist klager på steinsprut fra en betongbil som kjører på E18. Frontruten til billisten skal være knust, men politiet rykker ikke ut til stedet. Billisten får beskjed om å ta dette opp med føreren av betongbilen.

**RISØR: Beslaglagte krabbeteiner

19.00:** Politiet beslaglegger to krabbeteiner og et garn ved Risør som har ligget for langt opp mot land.