**KRISTIANSAND: Beruset kvinne

00.02:** En dame som ble funnet i Markens gate hadde problemer med å ta vare på seg selv. Politiet fant henne, men hun ville gå hjem selv. Kvinnen var 30 år fra Kristiansand.

**MANDAL: Urinering

00.23:** En mann ble tatt for urinering på offentlig sted i Mandal. Mannen erkjente forholdet ovenfor politiet og godtok en bot. Mannen er en 44-åring fra Skien.

**KRISTIANSAND: Plagsom kvinne på utested

00.42:** På et utested i Kirkegata oppførte en beruset kvinne seg plagsomt ovenfor andre gjester. Damen skal være 41 år fra Kristiansand. Poltiet dro til stedet og bortviste kvinnen.

**KRISTIANSAND: Sjenerende oppførsel

01.26:** En 31 år gammel mann var til sjenanse for andre tilstedeværende på et utested. Mannen ble innbragt av politiet og satt i drukkenskapsarrest. Mannen er fra Kristiansand.

**GRIMSTAD: Problematiske bargjester

01.36:** Et utested i Grimstad ba om bistand fra politiet i forbindelse med to problematiske bargjester. De to mennene ble pålagt å fjerne seg fra stedet. Det er usikkert hvorvidt det kommer en anmeldelse fra vaktene. Den ene mannen er 36 år fra Arendal, og den andre er 27 år fra Arendal.

**KVINESDAL: Smågutter gjorde skadeverk på politibil

02.44:** Herjet Kvinesdal sentrum i natt. Les saken her.

**KRISTIANSAND: Beruset mann vekket familie

04.03:** En beruset mann vekket en hel familie da han konstant banket på en inngangsdør i Lømlands vei. Mannen skal ikke være hjemmehørende på stedet. Det viste seg å vøre en beruset person som hadde mistet retningssansen, og poltiet kjørte mannen hjem.

**SØGNE: La seg til å sove i fremmed hus

04.11** Familie fant mannen sovende på badet sitt. Les saken her.

**ARENDAL: Biltyveri

07.44:** En bil ble meldt stjålet fra en adresse i Arendal. Bilen er av merket Renault Keeper, en varebil, med registreringsnummer LJ10992. Tyveriet skal ha skjedd i løpet av natten.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i hus

08.21:** Det ble meldt om innbrudd i Åsveien i Vågsbygd. Tyver skal ha brutt seg inn gjennom en dør og stjålet blant annet en laptop.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil

09.47:** Det ble meldt om et innbrudd i en bil i Kobberveien. Bilens skilter er stjålet. Skiltene har registreringsnummer PP48682. **ARENDAL: Trafikkulykke

10.05:** Sjåføren av den ene bilen sendt til sykehus med ansiktsskader. Les saken her.

**GRIMSTAD: Stjålet verktøy

10.15:** En mann ble frastjålet verktøy på Haslatangen brygge i Grimstad. Gjerningspersonen er foreløpig ukjent.

**LINDESNES: Tilhenger borte

10.55:** En tilhenger skal være stjålet fra Lindesnes brygge i løpet av juli måned. Tilhengeren har registreringsnummer PY5224. **KRISTIANSAND: Snustyveri

13.05:** To personer på henholdsvis 31 og 23 år ble pågrepet av politiet for å ha forsøkt å stjele en stor mengde snus fra Rimi i Kristiansand. Etter det Fædrelandsvennen erfarer skal det dreie seg om en snusmengde til en verdi av nesten 10.000 kroner.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

13.16:** Tollvesenet tar en mann fra Nederland med et par gram hasj. Mannen erkjenner forholdet og godtar et forelegg på 6000 kroner.

**FARSUND: Bilinnbrudd

13.42:** Politiet får inn melding om at en person skal ha brutt seg inn i en bil i Farsund og stjålet noe verktøy og en motorsag.

**MANDAL: Kjørte i beruset tilstand

16.15:** En 34 år gammel kvinne blir anmeldt for å kjøre moped i beruset tilstand i Mandal sentrum. Kvinnen skal ha hatt en promille på 0,7. **KRISTIANSAND: Banket opp egen bror

16.38:** Politiet får inn melding om to brødre som skal ha røket uklare i Kristiansand. Den ene broren blir kjørt til arresten og den andre blir kjørt til legevakten. Ifølge operasjonsleder ved Agder politidistrikt vil ikke den fornærmede anmelde forholdet, men det vil foreligge en anmeldelse fra politiet.

**ARENDAL: For ruset for parkeringsautomat

18.57:** Politiet får inn melding om en mann som står å roter ved parkeringsautomat. Les saken her.

**MANDAL: Kjørte båt i beruset tilstand

20.35:** Politiet tar en 24 år gammel kvinne som kjører båt i beruset tilstand. Kvinnen som er fra Søgne blir kjørt til legevakten for blodprøve.

**MANDAL: Vold mot samboer

22.55:** En 54 år gammel mann fra Mandal er pågrepet av politiet for å ha utøvd vold mot sin egen samboer. Mannen blir kjørt til arresten i Kristiansand.