— Vi har ingen mistanker, og har ikke kommet noe nærmere å finne gjerningsmannen ennå, sier Kjell Erik Eriksen, etterforskningsleder ved Agder politidistrikt.

Fredag klokka 20.34 fikk politiet melding om at en person prøvde å rane kassen i Joker Kronprinsens gate med kniv. Gjerningsmannen fikk ikke med seg noe av pengebeholdningen. Det var innelåst i et lukket kassesystem, et såkalt cashguard-system, som ifølge Eriksen var årsaken til at raneren ikke fikk med seg noe utbytte.

Politiet jobber nå med vitneavhør og overvåkningsvideoer fra to forskjellige kameraer for å finne ransmannen. Foreløpig har de følgende signalement klart.

— Det er en mann på rundt 20 år. Han er omtrent 1,70 høy, har kraftig overkropp, men ellers normal kroppsbygning. Han er lys i huden og snakker sørlandsdialekt. Da han forsøkte å rane butikken hadde han på seg en sort eller mørk hettejakke, finnlandshette, sorte hansker, blå; vide dongeribukser. På beina hadde han sorte sko med tydelig, hvit skrift på innsiden. Ransvåpenet var en follekvin med mørkt skaft og et blad på omtrent ti centimeter. Pengene prøvde han å få med seg i en Rimi-pose, sier Eriksen.Ransforsøket skjedde like før stengetid. Raneren kom inn i butikken og ba om pengene i kassa. Da han skjønte det var umulig å få ut penger, forlot gjerningsmannen butikken etter relativt kort tid. De ansatte i butikken kom ikke fysiske til skade, men var ifølge politiet preget av hendelsen.

Politiet ber folk om å ta kontakt dersom de har tips i saken.