pizzabaker005.jpg
pizzabaker003.jpg
Oppgitt: Driftsleder Janniche Hardeland Nilsen og nestleder Nancy Jonassen, ved Pizzabakeren i Vågsbygd, fikk romjula ødelagt av innbrudd i restauranten.

Synet som møtte de ansatte lørdag morgen, var alt annet enn oppmuntrende.

— I løpet av natta har noen gjort innbrudd. De har slått inn glasset i døra og tatt med seg hele kassa. Du kan trygt si at det er en dårlig start på dagen, sier Janniche Hardeland Nilsen, driftsleder ved Pizzabakeren i Vågsbygd.

Lørdag morgen like over klokken ni ble innbruddet oppdaget. Politiet ble tilkalt, og gjennomgikk lokalene sammen med bakeriets ledelse.

Oppgitt: Driftsleder Janniche Hardeland Nilsen og nestleder Nancy Jonassen, ved Pizzabakeren i Vågsbygd, fikk romjula ødelagt av innbrudd i restauranten.

I morgentimene

— Foreløpig vet vi lite om hvem som kan ha gjort dette. Antagelig har innbruddet skjedd i løpet av morgentimene, og det er uvisst hvor mange penger tyvene har stjålet. Det ser ut til at de kun var ute etter kassaapparatet, og at det ikke er skader utover døra som er knust, sier Leif Erik Garthus, politibetjent på stedet.

Ifølge driftslederen ved pizzabakeriet har tyvene gjort innbruddet forgjeves.

Ikke penger i kassa

— Vi oppbevarer ikke penger i kasseapparatene lenger. Selv om tyvene ikke fikk med seg penger så oppleves innbruddet som utrolig irriterende, sier Hardeland Nilsen.

Pizzabakeriet har holdt hus i Vågsbygd siden 2005, og det langt fra første gangen restauranten opplever innbrudd.

pizzabaker003.jpg

— I starten hadde vi flere innbrudd, noe som gjorde at vi måtte legge om rutinene. Blant annet ved at vi lagret penger i safe fremfor kassa over natten. Det er mange år siden sist innbrudd, sier driftslederen.

Både driftslederen og nestleder Nancy Jonassen brukte morgentimene til å rydde bort knust glass i lokalene.