**ARENDAL: Tatt med hasjisj

00.12:** En politipatrulje anmeldte en mannsperson på 22 år for besittelse av mindre mengder hasjisj.

**KRISTIANSAND: Slått ned i sentrum

00.18:** Politiet fikk melding om at en person var blitt slått ned i krysset mellom Vestre Strandgate og Rådhusgata. To personer skal ha blitt angrepet av fire-fem ungdommer med utenlandsk utseende. Politipatruljen meldte at to mannspersoner på 28 år hadde fått mindre hevelser over øyene. Gjerningspersonene hadde stukket fra stedet. De fornærmede dro til legevakten, og politiet avventer anmeldelse i saken.

SONGDALEN: **Mistanke om promillekjøring

00.25:** Politiet stanset og kontrollerte en bilfører på Nodeland. En mann i 20-årene mistenkes for å ha kjørt i alkoholpåvirket tilstand. Nødvendig blodprøve ble sikret, føreren anmeldt og førerkortet beslaglagt.

**KRISTIANSAND: 21-åring bortvist

00.29:** En beruset, kranglete gjest ble av politiet bortvist fra utestedet Pir6 etter å ha nektet å forlate stedet.

**KRISTIANSAND: Kjørte uten førerkort

00.42:** En politipatrulje stanset og kontrollerte en bil i Vågsbygd Ringvei. En 28 år gammel mannlig bilfører ble anmeldt for å kjøre uten førerkort.

**MANDAL: Satt i drukkenskapsarresten

01.09:** Politiet har tatt hånd om en beruset, 19 år gammel jente. Hun ble kjørt til legevakten, og deretter innsatt i drukkenskapsarresten.

**FARSUND: Berusede ungdom i sentrum

01.09:** Politiet fikk melding om ansamling av mange berusede ungdommer i sentrum. Antydning til klammeri og bråk. En politipatrulje ble dirigert til stedet for å forebygge.

**KRISTIANSAND: Drosjesjåfør angrepet med grafse

0124:** Les egen sak

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

01.30:** I Kirkegata pågrep en politipatrulje en mannsperson på 26 år for besittelse av mindre mengder narkotika, samt diverse mobiltelefoner han ikke kunne gjøre rede for. Politiet i Kristiansand vil etterforske saken videre.

**ARENDAL: Anmeldt for ordensforstyrrelse

01.41:** En politipatrulje i Arendal innbrakte to berusede personer fra Langbryggen. En mann på 30 år ble satt i drukkenskapsarresten og en mann på 22 år anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted, samt for å ha hindret politiet i utførelsen av tjenesten.

**KRISTIANSAND: Politimenn angrepet

02.13:** Les egen sak.

**KRISTIANSAND: Krangel

02.18:** Politiet fikk melding om antydning til krangel og bråk mellom to menn utenfor Luka grill i Dronningens gate. En politipatrulje ble dirigert til stedet og bortviste personene.

**LYNGDAL: Stakk fra drosjeregningen

02.23:** En drosjesjåfør anmeldte to menn som hadde kjørt taxi fra Flekkefjord til Rom i Lyngdal. Her stakk de av uten å betale de 880 kronene turen kostet.

**KRISTIANSAND: Spyttet på polititjenestemenn

02.30:** Les egen sak

**BIRKENES: Utforkjøring på Svaland

02.30:** AMK meldte om en enslig bil som hadde kjørt utfor veien ved Svaland i Birkenes. Nødetatene ble kalt ut. En 21 år gammel mann var alene i bilen og hadde kun pådratt seg lettere skader. Ble kjørt av ambulanse til legevakta for sjekk.

**KRISTIANSAND: Kranglete kvinne innbrakt

02.34:** Fra Vestre Strandgate innbrakte politiet en beruset og kranglete kvinne på 20 år. Hun ble anmeldt for ordensforstyrrelse i beruset tilstand på offentlig sted.

**TVEDESTRAND: Anmeldes for promillekjøring

02.39:** En politipatrulje stanset og kontrollerte en bilfører. En kvinne på 19 år mistenkes for kjøring i alkoholpåvirket tilstand. Nødvendig blodprøve ble sikret, og hun anmeldes med førerkortbeslag.

**FARSUND: Bortvist fra Up Town

03.03:** En beruset og vanskelig mann utenfor utestedet Up Town nektet å forlate stedet. En politipatrulje bortviste mannen.

**KRISTIANSAND: 20-åring stjal barnevogn

03.29:** I Vestre Strandgate pågrep politiet en 20 år gammel mann som mistenkes for å ha stjålet en barnevogn. Han nektet å oppgi personalia til politiet. 20-åringen ble satt i sentralarresten og vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Beruset person på E 18

03.43:** Politiet fikk melding om en beruset person i veibanen på E 18 ved Varoddbroa. En politipatrulje loste personen hjem.

**KRISTIANSAND: Sov på fortauet

03.45:** I Kristian IVs gate lå en person og sov på fortauet. Politipatruljen vekket personen, som klarte seg selv videre.

**ARENDAL: Stakk fra stedet etter utforkjøring

05.50:** Les egen sak.

**MANDAL: Grovt tyveri

08.04:** I løpet av natta har det vært et grovt tyveri på Sandens treningssenter. Politiet foretar åstedsundersøkelse i løpet av formiddagen. Foreløpig ikke oversikt over hva som er stjålet.

**VENNESLA: Væpnet aksjon på Homstean

10.00:** Se egen sak.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra Hennig Olsen Is

10.31:** Grovt tyveri fra Hennig Olsen Is. En Ipad var blitt stjålet, og det var usikkert hvordan tyven(e) hadde kommet seg inn i bygget.

**ARENDAL: Bilskilt ble stjålet

10.40:** Tyveri av bilskilt BP92650 fra bil parkert i Pollen parkeringshus i løpet av natta.

**VEGÅRSHEI: Tyveri fra hytte

12.41:** Melding om grovt tyveri fra ei hytte ved Bjørnholmen. Det skal ha skjedd i tidsrommet 12. september til dagens dato. Ei verandadør var brutt opp, og diverse drikkevarer skal ha blitt stjålet.

**BIRKENES/BYGLAND/ARENDAL: Tre sykkelulykker på halvannen time

12.55-14.25:** Se egen sak.

**KRISTIANSAND: Kollisjon på riksvei 9

14.50:** Se egen sak.

**ARENDAL: To kvinner fikk tre over seg

18.14:** Se egen sak.

**FROLAND: Innbrudd i hus

18.20:** Innbruddi et hus på Mykland. Åstedet ble undersøkt, men det er foreløpiguklart hva som er stjålet.