LILLESAND: Stoppet med 1887 kilo kjøtt i bilen

LINDESNES: 66-åring i 123 km/t

20.00-23.00 UP hadde kontroll på E 39. Det ble skrevet ut 23forenklede forelegg og en 66 år gammel mann mistet førerkortet etter at han blemålt til 123 km/t i 80-sonen.

SØGNE: Ferdig preparerte sprøyter i bilen

19.18 UP patrulje stoppet en bil der føreren fremsto som ruset. I bilen ble det funnet ferdig preparerte sprøyter med narkotika. Den mistenkte, en 48 år gammel mann, ble tatt med til legevakten for utvidet blodprøve. Operasjonsleder Børge Steinsland melder at det også er tatt beslag i mannens førerkort.

KRISTIANSAND Sjøfør uten førerkort og passasjer med narkotika

19.55 UP patrulje stoppet en bil i Østre Ringvei. Den 41 år gamle sjåføren hadde ikke førerkort og blir anmeldt for dette. Passasjeren, en 27 år gammel mann, ble innbrakt for bruk av narkotika.

KRISTIANSAND: Stjal PCer fra biblioteket

13.18 Får politiet melding om at en tyv har stjålet to bærbare PCer fra folkebiblioteket i sentrum. Det er sikret video av den mistenkte mannen som er rundt 30 år gammel.

LYNGDAL: Frastjålet verktøy for 35.-50.000

14.50 Møter en mann opp på lensmannskontoret og forteller at han er frastjålet verktøy for mellom 35.000 og 50.000 kroner. Operasjonsleder Børge Steinsland har ingen informasjon om hva slags verktøy som er borte eller hvor det er stjålet fra.

**ARENDAL: Knust rute på Joker

01.37** Et vitne oppdaget at en rute ble knust i Joker-butikken på Asdal. Alarmen gikk og en person ble sett løpende fra stedet. Mest sannsynlig har det vært flere personer i alderen 18-20 år på stedet, opplyser politiet. Det er uklart om noen har vært inne i butikken.

**ARENDAL: Frekt blomstertyveri

02.10** En beboer på Løvetanntoppen på Nedenes så en ung kvinne som kom i bil. Kvinnen gikk ut av bilen, stjal en blomsterpotte som sto utenfor beboerens bolig, satte planten i baksetet og kjørte av gårde. Den mistenkte er ikke tatt.

**KRISTIANSAND: Mopedist uten førerkort

02.30** Politiet stoppet en 42 år gammel mopedist fra Kristiansand i Kongsgård allé. Det viste seg at vedkommende ikke har førerkort og blir anmeldt.

**IVELAND: Bil stjålet og bil funnet hensatt

04.24** En beboer på Birketveit ringte politiet og fortalte at hun hadde sett sin egen bil forsvinne fra utsiden av huset. Eieren mistenker at tyven har vært inne i huset og fått tak i en veske med bilnøklene. Bilen som er stjålet er en sort Skoda Octavia stasjonsvogn med nummer PP 88012. Like etterpå kom politiet over en annen bil som sto hensatt i grøfta mellom Kilefjorden og Iveland. Eieren er varslet.

— De to sakene har nok sammenheng, sier operasjonsleder Per Lauvnes i Agder politidistrikt, og legger til at politiet skal undersøke saken nærmere.