**KRISTIANSAND: Mistanke om promille

01.30:** En bilfører ble stanset på Høiekleiva med falske kjennemerker på bilen. Da det også var mistanke om promillekjøring ble fører sendt til legevakt for blodprøve. Det ble avkreftet, men fører ble likevel innbrakt i arresten og anmeldt.

**MANDAL: Vinglete kjøring

03.27:** En trailersjåfør meldte om vinglete kjøring på E 39, cirka en mil øst for Mandal i retning vest. Patrulje stoppet vedkommende, men blåseprøven var negativ.

**LYNGDAL: Uten førerkort

04.34:** En dansk sjåfør ble stanset i kontroll og anmeldt for å ha kjørt uten førerkort. Bilen ble avskiltet på grunn av begjæring.

**MANDAL: Høy musikk

04.22:** Patruljen rykket ut til høy musikk på en adresse i sentrum. Eieren ble gikk pålegg om å bevare natteroen.

**KRISTIANSAND: Forstyrrende mann

05.09:** Politiet fikk melding om en mann som skrek og hylte, og ringte på dører, på Kongsgård II. Han var iført arbeidstøy og rød hjelm, skriver operasjonsleder. Mannens mor ble kontaktet for å hente ham.

**LYNGDAL: Mistenkelig last

05.55:** En utenlandsk hvit VW Transporter skal kjøre østover i retning Mandal med mistenkelig tung last. I sjutiden skriver politiet at de ikke har sett noe til kjøretøyet.

**BIRKELAND: Stjålet Yahama

07.20:** En sort Yamaha R1 ble stjålet fra Tollnesveien i natt. Den har registreringsnummer RC 4793, hvit skrift på sadelen og Fiat-logo på sykkelen.

**VENNESLA: Sammenstøt

08.07:** AMK melder om sammenstøt mellom moped og bil på Moseidmoen i Vennesla. Nødetater kjører til stedet.

Les:

**VENNESLA: Oppskrapede vinduer

09.19:** Vindusruter hos flere butikker er blitt skadet, i løpet av senkvelden i går eller natt til i dag. Det er riper i glasset og politiet omtaler det som grovt skadeverk. Flere av rutene må skiftes ut. Politiet i Vennesla jobber med saken.