KRISTIANSAND: Urinering på offentlig sted

00.40 : En 19 år gammel mann er anmeldt og får bot for urinering på offentlig sted i krysset mellom Skippergata og Vestre Strandgate.

KRISTIANSAND: Mann stoppet med stjålet sykkel

00.40: En 49 år gammel mann ble stoppet av politiet i Setesdalsveien med en stjålet sykkel. Mannen hadde også små mengder narkotika på seg. 49-åringen er arrestert.

MANDAL: Bortvist fra utested

01.26: Politiet fikk melding om tumulter utenfor Fishermans pub i Mandal. To personer, en 20 år gammel mann og en 19 år gammel kvinne, ble bortvist fra sentrum, men nektet å følge opp politiets pålegg. Mannen og kvinnen nektet å forlate stedet, og blir anmeldt for ordensforstyrrelser. Disse blir også mulig anmeldt for å nekte å imøtegå pålegg fra politiet.

ARENDAL: Kjøring uten førerkort

22.30: En 18 år gammel mann fra Drammen ble tatt for å kjøre uten førerkort i Langsækrysset i Arendal. Politiet ble oppmerksom på mannen som kjørte på en sementkant og opp på en plen. Mannen er anmeldt.

KRISTIANSAND: Ølglass i hodet

01.56: En 20 år gammel mann fra Kristiansand fikk knust en ølflaske i hodet som førte til et kutt over øyet, og mulig skade på selve øyet. Politiet har ikke fått tak i mistenkte.

KRISTIANSAND: Slagsmål på Harveys

02.11:

ARENDAL: Mann slått til

02.54: Politiet fikk melding om en 19 år gammel mann som blødde i fra munnen etter å ha blitt slått til. Politiet vet ikke hvem mistenkte er.

ARENDAL: Beruset mann falt i sjøen

03.47: Politiet fikk melding om en åpenbart beruset mann på 43 fra Holmestrand som hadde falt på sjøen. Mannen ble tatt hånd om av politiet og innbrakt i arresten for å bli edru og tørke seg.

FARSUND: Brann i bu

07.55: Det ble meldt om en brann i en bu utenfor Farsund Aluminium. Brannvesenet har kontroll over brannen som var lite omfattende.

VENNESLA: Antastet kunder og betjening

**KRISTIANSAND: Hærverk på skole og barnehage

12.06** Det kom melding om at det har vært hærverk på Wilds Minne skole. Tre ruter er knust. Hærverket omfatter også Roligheden gård barnehage, og det ligger en stein på innsiden.