VENNESLA: Innbrudd i hus

08.00: Politiet fikk melding om et innbrudd i et hus som som skjedde i løpet av natten. En patrulje dro til stedet for undersøkelse.

KRISTIANSAND: Tyveri av bil

09.00: En sort Volvo S80 med registreringsnummer PP50162 ble stjålet fra en adresse i Eventyrveien i løpet av natten.

**BIRKENES: Ulovlig snøskuterkjøring

10.30:** Politiet er varslet om at det den siste tiden har vært mye ulovlig snøskuterkjøring i området Vassbotn-Steinsland. Lensmannen følger opp saken.

**GRIMSTAD: Hyttetyveri

12.15:** Det har vært grovt tyveri fra en hytte på Stangholmen. Det er uvisst når tyveriet har skjedd. Politiet avventer eventuell anmeldelse.

FARSUND: Campingvogn totalskadet i brann — to branner i Farsund

**SØGNE: "Tukling" med minibank

17.18:** Politiet fikk melding om to personer som "tuklet" med minibanken på Tangvall (Kiwi-bygget). Patruljen undersøkte alle minibanker og fant ikke noe unormalt ved noen av dem.

**MANDAL: Innbrudd i bod

17.18:** Politiet varsles om innbrudd i et bygg i Store Elvegate. Forholdet ble oppdaget dagen i forveien. En politipatrulje dro ut for å undersøke forholdet, men ble avbrutt.

LINDESNES: Kvinne fikk lettere skader i trafikkulykke ved Snig

**ARENDAL: Kvinne i rullestol trengte hjelp

18.44:** Politiet ble anmodet om å hjelpe en kvinne i rullestol i Blødekjær. Kvinnen var iført sykehustøy og var lettkledd. En politipatrulje hjap kvinnen (25) tilbake til sykehuset.

**LYNGDAL: Beruset beboer laget bråk

18.46:** Politiet kjørte til et statlig mottak etter melding om at en beboer skulle være beruset og ville slåss. To personer ble formant om å holde fred med hverandre.

**TVEDESTRAND: Røykutvikling i bil

19.01:** En kvinne ringte og varslet om at det brant i bilen hennes på E18 ved avkjørselen til Tvedestrand. En politipratulje rykket ut. Det viste seg å ikke være brann, men kun røykutvikling som følge av varmgang i bremser. Viking hentet bilen.

**KRISTIANSAND: Innbrudd på bedriftsområde

19.11:** Politiet fikk flere meldinger om innbrudd på et bedriftsområde i Andøyveien i Vågsbygd. En patrulje søkte i området etter personer.

**ARENDAL: Innbrudd i hus

19.28:** Politiet ble varslet om innbrudd i et hus i sentrum og dro ut for å undersøke stedet. Det skal være stjålet en laptop og mange klokker.

**FLEKKEFJORD: Påkjørt av bil

20.51:** En bilist melder om at vedkommendes bil er påkjørt av en annen bil, på strekningen mellom Sira og Flekkefjord. Uheller skal ikke ha forårsaket store skader, men den andre bilisten stakk av fra stedet. En politipatrulje leter etter bilen, uten å finne den. Bilien skal imidlertid ha blitt identifisert.

LINDESNES: Krattbranner

21.51

**KRISTIANSAND: Avskiltet bil

22.33:** Politiet stanser en bil på Lund. Bilen blir avskiltet. Det viser seg at sjåføren ikke har gyldig førerkort. Sjåføren blir anmeldt for forholdet.