**MANDAL: Tatt med narkotika

00.50:** Politiet får melding om at en person tumler rundt på veien ved Heslan, og at det kan virke som han har problemer.Politiet drar til stedet og får tak i mannen (45), som de oppdager er i besittelse av mindre mengder narkotika. Han blir brakt til arresten.

KRISTIANSAND: Biljakt mot Grimstad Les mer i egen sak.

**KRISTIANSAND: Tatt med dopingmidler

01.42:** Tollvesenet har stanset en mann (33) i Kvadraturen. Han har med seg ulovlige dopingmidler. Mannen hentes av politiet og settes i arresten.

ARENDAL: Trailer ble avskiltet

04.19: Politiet får inn melding om en trailer som hadde en forbikjøring av det hurtige slaget i en 60-sone ved Voie. Melder her kjørte i 60 kilometer i timen. Traileren kjørte av ved storbilkontroll på Stoa. Her ble den avskiltet av kontrollør på grunn av feil ved vogntoget.

**MANDAL: Pågrepet for trusler

04.30:** En mann (55) skal ha kommet med trusler mot en kvinne ved Kleven. Mannen blir pågrepet.

**TVEDESTRAND: Tyveri av ved

08.09:** Melding om tyveri av diverse 60 liter store vedsekker. De er stjålet fra kommunens vedlager ved renseanlegget i Tvedestrand. Forholdet blir anmeldt.

**SETESDAL: Sjåfør anmeldt

08.29:** En politipatrulje stopper og kontrollerer en bil/bilfører ved Valle. Bilfører, en mann i 50-årene, anmeldes for kjøring av personbil uten å inneha førerkort.

**SØGNE: Sjåfør anmeldt 2

08.54:** En UP-patrulje stopper og kontrollerer en bil/bilfører. Bilfører, en mann i 40-årene, anmeldels for kjøring av personbil med utgåtte dagsprøvekjennemerker.

**ARENDAL: Butikktyv på Claes Ohlson

10.51:** Melding om butikktyv hos firmaet Clas Ohlson på Amfi Arena. En mannsperson i 30-årene vil bli anmeldt for tyveri av et verktøysett.

**KRISTIANSAND: Beruset person i Kvadraturen

12.40:** Melding om beruset person i Gyldenløves gate som har problemer med å ta vare på seg selv. En politipatrulje tar hånd om mannspersonen i 40-årene.

**KRISTIANSAND: Anmeldte 40-åring på moped

14.17:** En politipatrulje melder at de kjører etter en moped med ukjent mopedfører, som ikke vil stoppe og la seg kontrollere. Forfølgelse ble avsluttet etter ordre fra operasjonsleder Vidar Neset. Patruljen gikk da over til etterfølgelse. Politipatruljen finner igjen moped og mopedfører på Galgeberg. Mopedføreren, en mannsperson i 40 årene som heller ikke hadde gyldig førerkort, blir anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Slik ville tyven få et enklere liv

14.47:** Se egen sak

**TVEDESTRAND: Skotyver tatt

15.10:** Melding om butikktyveri hos firmaet Stranda Sko i Tvedestrand. En mann på 40 år og en kvinne på 30 år vil bli anmeldt for forholdet.

**ARENDAL: Funnet blodig og forslått

16.53:** Våt,blodig forslått dame 40 år funnet i Dyvika.Kjørt med ambulanse til Arendal sykehus.Lite samarbeidsvillig, men politiet oppretter sak og etterforskerhendelsen.

**EVJE OG HORNNES: Tatt uten førerkort

19.43:** Mann39 år anmeldes for kjøring uten førerkort.

**KRISTIANSAND: Brakk fingrene i slåsskamp

19.35:** tre personer på henholdsvis 20 år, 20 år og 24 år, anmeldes for ordensforstyrrelse ved slossing. Toinnbringes til arresten, mens den siste løslates fordi han trengtelegebehandling for brekte fingre.

**KRISTIANSAND: Vrang gjest vist bort

21.12:** Berusetvrang gjest beskyldte betjeningen for å stjele hans mobiltelefon. Ordnet påstedet ved at han ble bortvist. Ingenanmeldelse.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

21.52:** Mann18 år innbringes for bruk av hasj. Anmeldes og bøtlegges.